Kauneuspiste

Coco Sweet Dreams

Pidän kovin tästä pienestä nurkasta keittiön ja kylppärin välimaastossa. Se tuoksuu kivalta ja se äärellä tapahtuu taikoja, kiitos meikkien.

Pieni kauneuspisteeni on pienellä budjetilla pystyyn kyhätty ja koko komeus on Ikeasta. Ikean Karmsund -peilistä olen jättänyt minun tyyliini ylimääräiset koristekoukerot pois. Kääntyvät peilit mahdollistaa kampausten laittamiset ja Omar-metallihylly säilöö kaikki putelit. Pyyhkeet olen rullannut nätisti alimmalle tasolle tuomaan kylpylätunnelmaa. 

Muistan saaneeni pakkomielteen metallisiin hyllyihin Last Night -elokuvan innoittamana, jossa on muuten ihana keittiö. Itse elokuvan näin vuosia sitten, mutta minulla on erittäin tarkka valokuvamuisti! Katselen muuten usein elokuvia sillä silmällä mitä niiden lavasteet pitävät sisällään ja tuo Last Night on sen puolesta hyvin innostava. 

 

Kommentit

Ompa kivan näköinen peili ja hylly, ja tosi hyvä idea tuollainen kääntyvä peili, niin saa vähän kuvakulmaa laittautumiseen :) Mulla muuten sama juttu, katselen välillä elokuvia ja ihan sarjojakin silläsilmällä, että kiinnitän huomiota lavasteisiin! :D

Coco
Coco Sweet Dreams

Joo kiitos! Vanhaan kotiin jä iso peilikaappi ja sitä kaipasin kampausten laittoon, onneks löysin sitten tuon.

Stailit elokuvat on niin parhaita! <3

Erica K (Ei varmistettu) http://ericakarppinen.blogspot.ch

Näyttää hurjan kauniilta :)

Coco
Coco Sweet Dreams

Kiitos Erica! :)

nakedtruth
naked truth

Aivan ihanan näköinen kauneuspiste! :)

Nöppönen (Ei varmistettu)

Taitavasti rakennettu kaunis kokonaisuus! Sinulla on silmää kyllä!

Erika-san (Ei varmistettu)

Moikka!

Ihana kokonaisuus. Olen myös metsästänyt tuollaista peiliä. Kun tekee kampauksia näkeekö tuolla aivan taakse asti?

Kommentoi