Kauniisti remontoitu kaupunkikoti

Coco Sweet Dreams

Muutamia kuvia ihanasta keskusta-asunnosta, jossa vierailin eilen. Ihastuin palavasti keittiön väritykseen, kalanruotolattiaan ja vanhan talon yleiseen tunnelmaan.

On muuten sääli, ettei nykyään uudiskohteissa ole panostettu yksityiskohtiin jollaisia näkee tälläisissä vanhoissa kohteissa. Leveät ikkunalaudat, kivimateriaalit, kauniit ovet ja väliovet. Ovenkahvat, listat, kynnykset... moni seikka jää uupumaan uudemmissa kohteissa.

Viime kesänä vierailin siellä Eileen Grayn Villa 1027:ssa, joka oli täynnä nerokkaita yksityiskohtia - ne teki talosta äärimäisen mielenkiintoisen. Rakastan hyvää muotoilua ja oli innostavaa nähdä, kuinka ovenkahvakin oli viimeisen päälle mietitty.

Yritän kiinnittää juuri näihin pieniin yksityiskohtiin huomiota omassa rakennusprojektissa, vaikkakin olen tilannut talon ns. avaimet käteen periaatteella, olen kuitenkin neuvotellut, että saan itse vaikuttaa materiaaleihin ja esimerkiksi keittiö, kylpyhuoneen kalusteet ja lattia tulee omien hankintojeni kautta. Talon pohja on myös itseni suunnittelema, toki olen saanut tähän paljon vinkkejä alan ammattilaiselta.

/Lovely city apartment in Turku city center

Kommentit

Hennao (Ei varmistettu)

Kerrassaan upea! Tiedätkö minkä valmistajan keittiö on? Onko keittiöntaso kiveä?

Coco
Coco Sweet Dreams

Eikö oletkin. <3 Tietääkseni keittiö on Kitzenin... voin vielä varmistaa. 

Milla / Sukhimatot (Ei varmistettu) http://www.sukhimatot.com/blog

Upea keittiötaso! Ja kaunis koti, itsekin olen onnellinen kun olen saanut kasvaa nuorena keskustan vanhassa jugend-kivitalossa – toisaalta onneksi kodin voi rakentaa lähes mihin tahansa, mutta onhan se mukava kun puitteet itsessään ovat jo "arvokkaat".

Vierailija (Ei varmistettu)

Kaunis koti! Osaatko sanoa tai pystyisitkö selvittämään, minkä valmistajan/ mistä on hankittu tuo musta kukkaruukku? Kiitos!

Kommentoi