Kauniit värit taas

Coco Sweet Dreams

Olemme pohdiskelleet pintamateriaaleja ja niiden sävyjä omakotitaloon. Omaa silmääni miellyttävät ihan kamalasti edelleen tammi, harmaa, valkoinen ja musta. Kauniit värit yhdistyvät tuossa ylläolevassa kuvassa joka on otettu Koodissa. ♥

Olen kallistumassa kokonaan valkoisen keittiön puoleen mutta pakkaa tuli yks kaks sekoittamaan alla oleva kuva, jossa on näemmä tämä sama värimaailma josta niin pidän.

Mitkä värit Sinä yhdistäisit jos saisit valita? :)

Kommentit

Maria @ Scandi Foodie (Ei varmistettu)

Minulla on menossa harmaa-kausi ja nyt yhdistyvat harmaa, valkoinen ja koivu. Talla variyhdistelmalla olen saanut ihanaa Scandi-tunnelmaa tanne Australiaan!

Jatta (Ei varmistettu)

Kaunis kokonaisuus ja harmooninen tuo kuvan keittiö, mutta itse kallistun enemppi valkoiseen sillä pidän vaaleista pinnoista ja vain hieman tummempaa mausteena. Tämänhetkinen keittiöni on valkoinen ja välilaatoitus on tummanharmaata matta mosaiikkia.

LeAnn´s Life

Todella kaunis kokonaisuus isoine ikkunoineen, kuitenkin aika tumma eli valkoista kehiin enemmän. Meillä oli edellisessä keittiössä valkoista ja ruskeaa kaappien ovissa siis vuorotellen, ei samassa. Oli ihan kivaa vaihtelua. Nyt valkoiset ovat ja kirsikkatasot. :)

Sara06 (Ei varmistettu)

Minä pysyisin valkoisessa. Olemme asuneet uudessa talossamme kohta kaksi vuotta, ja edelleen ihastelen keittiötämme. Ovet ovat (tylsän?) kiiltävän valkoiset. Välitilalaattakin on valkoinen. Keittiössä on musta, vähän eläväpintainen kivitaso. Olisi kannattanut ottaa vieläkin elävämpi, sillä liian tasaisen sävyisessä kivipinnassa näkyy tiskirätin jälki turhankin hyvin.

Lattiat ovat tammiparkettia ja tummanharmaata laattaa. Lastenhuoneisiin mietimme tehosteseinää, mutta sielläkin mentiin valkoisilla seinillä ja tammiparketilla. Lastenhuoneissa on niin paljon erilaista lelua ja tavaraa, että ne tuovat kyllä eloa ja väriä huoneeseen.

Meillä on siis tammea, valkoista ja harmaata. Tehostevärinä on punainen. Pidän edelleen kovasti tästä yhdistelmästä.

MH (Ei varmistettu)

Todella kaunis keittiö! Minä saattaisin jopa valita tuon esittelemäsi värisävyn. Meillä on valkoinen keittiö ja nyt jos valitsisin, ottaisin tummemman sävyn. Voi toki olla kyllästymisenkin vuoksi tämä ajatus:) Osin kyllä myös siksi, että olen kyllästynyt jatkuvaan rätin kanssa heilumiseen kun pienet likaiset kädet jättävät jälkiä valkoisiin oviin.. Tummemmassa ei ehkä niin hyvin näkyisi heti kaikki mustikkasormet ja tahmatassut. Meillä on kyllä aika pieni keittiö, joten siinä mielessä valkoinen lienee hyvä ratkaisu, mutta erityisesti jos teillä on vähänkään avarampaa, näyttäisin tuo harmaa keittiö todella hyvältä tammilattian kanssa <3

Valentine

Valkoinen, betoninharmaa, puunväri ja musta, ne meille tulee. =)
Päätösten tekeminen on tällaisissa jutuissa kaikist vaikeinta koska tosi hyviä vaihtoehtoja on aina liikaa... *huoh*

Mona
www.monasdailystyle.com

Oi että toi keittiö näyttää kyllä täydelliseltä!:) 

Koko valkoinen olis kuitenkin ehkä mun valinta tällä hetkellä, vaikka omaan keittiöön valittiinkin musta taso..:) Mielimuuttuu ja harmi ettei pysty saamaan kaikkea samaan:D

Karla / ALL I EVER WANTED IS HERE-blogi (Ei varmistettu)

Minä taas ottaisin valkoisen keittiön. Viime viikolla tutkailin rauhassa keittiöitä asuntomessuilla, ja valitsisin nyt mattavalkoisen oman kiiltävämme sijasta. Matat keittiöpinnat vaikuttivat hienostuneemmilta, ja jollain tapaa aikaa kestävämmältä. Puhumattakaan siitä, kuinka sormenjäljet näkyvät vähemmän matassa pinnassa. Tuossa viimeisessä kuvassa on mustat ikkunapokat. Omassa kodissamme ne tuovat mielestäni lisäryhtiä ja rajaavat kauniisti.

Ei varmaan tarvitse mainitakaan, että harmaa, valkoinen ja musta miellyttävät myös minua. Edelliset omistajat ovat tässä talossa säilyttäneet mm. alkuperäiset sisäovet ja ylä-sisäikkunoiden karmit, ja ne ovat kaikki juuri tuollaista kaunista tammen väriä. Suosittelen siis; sopivat 70-lukulaiseen taloon.

VIIRU (Ei varmistettu)

Ottaisin valkoisen keittiön, kuten valkoisen vessankin. Varmaan siksi että
ne näyttäis mahdollisimman raikkailta ja puhtailta olen nimittäin siivousfriikki : )
matta tai kiiltävä, täytyis tietää vähän miltä keittiö näyttäis, nykyisessä ei
toimis tumma keittiö. Mutta tuo keittiö mikä on tuossa kuvassa voih.....
kun oliskin tuollainen!!!! : )
Mutta Coco mun täytyy sanoa teillä on kivan näköinen väliaika koti ja
varmasti uudesta tulee aivan mahtava, mutta minä niin pidän teidän
edellisestä kodista se oli aivan mahtava, antaisin mitä vain jos saisin sen,
se olisi meidän perhelle aivan täydellinen, siis kyllä ihmettelin
miten jollakin voi olla noin kaunis ja TÄYDELLINEN koti!!!!!

Nasun nukkekoti

Mitä jos alakaapit olisivat tuollaiset harmaat ja yläkaapit valkoiset? Ystävän uudessa keittiössä oli niin ja sisustussuunnittelijan suosituksesta. Tasot ovat betoninharmaat.

Jultsu (Ei varmistettu)

Musta näyttää keittiökalusteissa upealta, kun läsnä on paljon luonnonvaloa. Olen kuitenkin pohtinut, minkähänlainen fiilis ja tunnelma mustista kalusteista tulee pimeimpänä ja harmaimpana aikana, kun luonnonvaloa on vähän? Suurin osa sisustuslehtien ym. kuvista kun on luonnollisesti kuvattu runsaassa valossa, eivät nekään auta hahmottamaan. Itse olen kokenut, että valkoinen keittiö näyttää raikkaalta kaamosaikaankin, ja tummilla tasoilla saa kuitenkin särmää kokonaisuuteen. Jokatapauksessa, sekä musta että valkoinen ovat varmasti tyylikkäitä valintoja! Ja vaikka värit olisivatkin valittu, jää silti vielä paljon paljon pähkättävää, mutta mikäs sen mukavampaa :)

Coco
Coco Sweet Dreams

Maria, kuulostaa ihanalta yhdistelmältä! Terkkuja sinne maailman toiselle puolelle.

jatta, jees. Mä luulen että kokovalkoinen se sitten on. Se kestää aikaa ja valkoiseen on helppo yhdistää mitä vain.

leann, joo valkoista enempi. Se että  perus pohja on neutraali on sisustaminen helpompaa.

sara, hyvä kuulla että olet ollut pitkään tyytyväinen. Se on parasta!

Vierailija (Ei varmistettu)

Heippa! Oisin kysynyt niinkin hölmöä asiaa kuin että miten saat kirjoitettua ja piirrettyä tekstejä ja kuvia hiirellä blogikirjoituksiin?:)

Coco
Coco Sweet Dreams

Ei hölmö ollenkaan. Hölmö juttu ehkä se miten oon tehnyt sen.... Olen ladannut iPadiin sellaisen Sketch bookX:n ja piirtänyt sillä. Sitten kun ipadistä ei pysty lisäämään toistaiseksi kuvaa lilyyn niin olen keplotellut sen niin että olen lähettänyt kuvan s.postiin ja lisännyt sen sitten blogiin kannettavalla tietokoneella. 

Tähän ois varmaan joku fiksumpi tapa, esim sellainen tietsikkaan lisättävä piirtoalusta, mut sitähän sä kysyit! ;)

Vierailija (Ei varmistettu)

No kiistämättä ei ollutkaan niin simppeliä kuin kuvittelin:D kuinkas sitten lisäilet omia kuviasi ipadiin? Hankala nykytekniikka...

Kommentoi