Kaunista arkea

Coco Sweet Dreams

Tänään meni tovi jos toinenkin meidän parvekkeella. Siellä syötiin lounasta, välipalaa ja maalasin yhden taulunkin. Aurinko paistoi ihanan lämpimästi! <3

Kadut olivat jo aika puhtaat joten laitoin jo tennarit. Niin kivaa! Vilkutettiin lakaisukoneenkuljettajalle, pyysin vielä että poika näyttää peukkua sille.

Btw. Mä olen jo pitkään koonnut teille Pinterest sivuilleni Inspiraatiota kotiin -kansiota. Siitä lisää huomenna.

Kuullaan! :)

Kommentit

Vierailija (Ei varmistettu)

Hei!

Mistä tuo teidän ihana parvekepöytä on?

Aivan ihania kuvia ja tulee niin hyvälle tuulelle,kun katsoo sinun postauksia!
Kevät on täällä!!

Ihanaa viikkoa sinulle!

Vierailija (Ei varmistettu)

Sun kuvat on periaatteessa tosi kivoja ja blogisi on ihana mut kuvat aika usein ylistailattuja. Niinku nyt noi aurinkolasit tuolla makaroonien ja pitsan vieressä :)

tiinamria (Ei varmistettu)

vierailija:
kuvistahan näkee, että coco on istunut aurinkoisella parvekkeella syömässä ja kuvien oton ajaksi ottanut aurinkolasit pois, joten eihän siinä ole oikeastaan mitään stailattu. :)

Hertta
Lilou's Crush

Nättiä! Mäkin kyselen tuota parvekkeen pöytää -silläkin uhalla, että ne ei istu meidän kasaripartsille, ollaan hankkimassa Starckin Joyt, mutta pöytä puuttuu vielä kaveriksi niille.

Coco
Coco Sweet Dreams

Vierailija, pöytä on Ikeasta. En muista yhtään mikä malli, mutta ihan perus neliönmuotoinen.

Vierailija 19:53, no en mä tiiä. Noi kuvat ovat otettu ilman stailausta. Istuin syömään lounasta ja katselin että noista tulis kiva kuva... ja nappasin kameran olohuoneesta. Aurinkolasit mulla on about aina päässä ja mukana missä milloinkin. Macarons -leivoksia söin jälkiruoaksi, niitä jäi viikonlopulta. Meillä oli juhlat.

Jos kuvaan jotain asetelmaa pöydällä, niin ne olen kyllä asellut kauniisti kuvaa varten. Kotona kuvaan vain kun on siistiä. U know. Kiva kun periaatteessa pidät kuvista kuitenkin.

Tiinamria, juurikin näin. :) Enkä itse näe stailatuissa kuvissa mitään vikaa oikeastaan jos tarkemmin asiaa pohtii.

Coco
Coco Sweet Dreams

Hertta ja vierailija, mä luulen että se pöytä on tämä: http://www.ikea.com/fi/fi/catalog/products/S99849975/#/S59849977

Hassun edullinen! Noi tuolit menee passelisti pöydän alle käsinojista jos haluaa. Koko taitaa olla 75x75.

Vierailijaa (Ei varmistettu)

Vaikka osa kuvista tässä blogissa olisikin stailattuja, ehkä juuri se on yksi syy, miksi itse tätä blogia jatkuvasti seuraan :). Hienoja kuvia ja siistiä kotia on ilo katsoa. Kiitos pöytätablettien kuvauttamisesta, luulenpa, että itse etsin meille vastaavat, kivat on!

Vierailija (Ei varmistettu)

Tampereen Ikeasta piti sama pöytä ostaa, mutta pöydänkannet oli loppu. Sen verran kaukana, ettei tullut sitten heti uudestaan sinne lähdettyä. Saatiin kuitenkin kiva ruokapöytä tilalle, tosin reilusti kalliimpi vaikka olikin halpa :)

Iidy (Ei varmistettu)

Taulun maalamisesta tuli mieleeni... Olen pitkään halunnut maalata taulun/tauluja kotiini. En vain ymmärrä että mitä eroa niillä väreillä on.
Millasilla väreillä sinä maalaat?
ja maalatko kangaspohjaiselle?
Mistä näitä voi hankkia Turusta?
Olen aika tuore Turkulainen ja tietämys on aika heikkoa vielä kaupungin suhteen.
P.s Blogisi on aivan ihana! Kotisi on niin kaunis niin kuin sinä itsekkin! :)

pahoittelut vielä kyselytulvasta. :D

Coco
Coco Sweet Dreams

Iidy, anteeksi. Minulta on jäänyt kysymyksesi väliin. Mulla on akryylivärejä ja öljyvärejä, käytän niitä vähän fiiliksen mukaan. Maalaan aina kangaspohjaiselle taululle, biltemasta olen löytänyt ihan ok pohjia ja itäisellä pitkälläkadulla on yksi kehystämö josta olen ostanut värejä. Osa väreistäni olen ostanut ulkomailta, Baltian maista muun muassa...

Kommentoi