Kaunista ja hyvää

Coco Sweet Dreams

P1012700.JPG


P1012703.JPG


P1012716.JPG


Leipäisiä kuvasia sunnuntailta. Pidän hurjasti nykyään ruokien kuvaamisesta - se on kuin taidetta!


Sunnuntaina pitelin hellettä sisällä ja katselin ikkunasta kun pieni mieheni teki sukellusharjoituksia piha-altaassa. Kävi välillä sisällä leijumassa uusilla taidoillaan. "Äitiii, osaatko pitää silmiä veden alla?!" Samalla tutkailin hyvännäköisten flatbreadien ohjeita ja kokeilin Marthan ohjetta: Herbed flatbread. Olivat ihan ok, mutta jäin kaipaamaan vähän lisää makua. Onko teillä parempaa hihassa? 


Yrtit ovat luonnollisesti omasta maasta, kuvassa on korianteria. Tämä on ehkä ihaninta: omat yrtit omasta maasta, ne kasvavat jo suurina. Nam!


Ja juu, huomenna näihin kuviin liittyvä Wojnar's arvonta!


/Bread, summer, and beautiful food photos

Kommentit

-hannah- (Ei varmistettu)

hei coco, mistähän saisin itselleni tuollaisen pienen marmoripalasen. T:H

Coco
Coco Sweet Dreams

Hellouta! Mä ostin marmorilaattaa Bauhausista. Pyysin myyjältä pari näytepalaa ja niistä veloitettiin pari euroa. Käytän näitä usein kattauksissa ja oliiviöljyjen yms. alustana. Toisinaan laitan laatat pakkaseen ja tarjoilen sitten kylmältä laatalta juustoja jne. Joskus myös kahvipöydässä kahvikerman alustana, että pysyis pitkään viileänä.

Ihanan valoisia ja raikkaita kuvia!

Pidän itsekin ruokien kuvaamisesta, koska ne kuvat harvoin epäonnistuvat.

t. Laura

Coco
Coco Sweet Dreams

Hih, totta! Ja kiitos. :)

Vierailija (Ei varmistettu)

Herkullisia kuvia! Mitä tuo levite mahtaa olla?

Coco
Coco Sweet Dreams

Mä kerron tänään, se arvonta liittyy oikeastaan just siihen. :)

VIIRU (Ei varmistettu)

Ei hyvää päivää.. Ihan onneni kukkuloilla kuin hyväkin perheen äiti menin kauppaan ja ostin tuon ohjeen mukaiset leivonta tarvikkeet ja laatikollisen mansikoita. Perkkasin mansikat ja aloin leipoa kuin martha itse konsanaan. Käytin oikein ruususuolaa siitä innostuneena..... just, leivät otettiin uunista ne oli litteitä kuin rieskat, kovia kuin kivet ja niin suolasia että juotiin litrat vettä, ja toinen satsi sitten jo palo kun unohdin ne uuniin siis jestas mikä perheen äiti!!!! Kun näytin kuvat miltä ne pitäis näyttää saatiin hyvät naurut : )
Eli miten sait ne onnistuun ja missä asteessa ne teit mulla olis tarvikkeita ja voisin kokeilla uudestaan? .......niin ja huomasin että meidän kukat on kuolleet siis onko yhtä poropeukaloita muitakin ??

Coco
Coco Sweet Dreams

Oh no! Voi, et mä nauroin, anteeksi, mutta näin jo sieluni silmin tilanteen. Hei, miten kovalle teidän uunin saa? Meidän max on 270 ja leivät paistuivat sillä, mutta oletan että leivät pitäisi paistaa kovalla lämmöllä? Sivelin leivät ihan kauttaaltaan - alta ja päältä tuolla muna/vesi seoksella. Mulla tais lorahtaa enemmän vetää mitä ohjeessa - leivoskelen aina vähän näppituntumalla. Mä myös veivasin taikinaa aika tovin ja annoin kohota tosi pitkään - kävin ulkona ja mitä kaikkee... ehkä mulla oli parempi tuuri tuon ohjeen kanssa. Mun leivistä tuli muuten mauttomia? :D  Hei, kokeile, jos onnistut Suvin ohjeella: http://www.lily.fi/blogit/suvi-sur-le-vif/flatbread

VIIRU (Ei varmistettu)

HEi

Kiitti kokeilen sillä ohjeella, ja on muakin naurattanu koko loppu päivän, joten jaettu ilo on aina parempi! : D ehkä minunkin pitäis alkaa kirjoittaan huono äiti blogia, oletko muuten koskaan lukenut? Blogisi on vähän... eri tyyppinen, mutta jos haluaa nauraa kommelluksille niin kannattaa lukea,
kun ei kaikki aina mene ihan putkeen! : D

Coco
Coco Sweet Dreams

Hih!

Voi, multa on mennyt toi ja moni muukin kiva blogi ohi. Siis aivan paras! :D Voi, kun itsekin uskaltaisi vähän valaista tätä meikkiksen arkea - kaikki ei todellakaan mene aina putkeen, mulle sattuu ehkä vähän enemmän mitä normisti - olen aika sählä! 8) Tänne blogiin päätyy vaan kivat ja kauniit jutut... mut ehkä vois joskus vähän rikkoa rajoja. Toisaalta, tämä on mulle se vaaleanpunainen pakopaikka arjesta.

VIIRU (Ei varmistettu)

Onhan se totta että paljon kun lukee blogeja tuntuu että voiko se olla noin hienoa arki, kun itse on koko ajan hysterian partaalla ja kaikki menee
päin prinkkalaa, mutta sitten kun lukee noita muitakin blogeja jossa kerrotaan muutakin saa nauraa ja toteaa ettei ole sen kummempi kuin muutkaan, mutta vaalean punaisia unelmia tarvitaan ja sun blogista saa kivoja ideoita... joten raota totuutta vain jotta me muutkin huomataan et sattuu sitä muillekkin tai jatkat saamaa rataa ja me eletään muutama minuutti täydellisessä maailmassa missä kaikki on ihanaa ja elämä hymyilee, tota minäkin kokeilen kunnes poistutaan tietokoneelta ja koitetaan itse esim. leipoa! : D

Kommentoi