Kaupungilla

Coco Sweet Dreams

Heissan! 

Oikein lämpimät terveiset Tukholmasta, ilmat hellivät meitä matkalaisia oikein vimosen päälle. Tuliaisena toin kuitenkin oikein tujakan flunssan, jota nyt parantelen. 

Teille on luvassa järisyttävän paljon kuvia ja vinkkejä Tukholmasta, tein myös nopean trendikatsauksen - siitäkin tulossa juttua ensi viikolla.

Voikaa hyvin ja ihanaa kesää! 

/outfit: dress from FilippaK, sandals from Birkenstock, sunnies from Komono & bag from Balenciaga

Kommentit

Sanni - SEES by Sanni (Ei varmistettu) http://seesbysanni.blogspot.fi

Onpa ihana mekko! <3 Onko toi sellaista ohutta neulosta?

Coco
Coco Sweet Dreams

Kiitti Sanni, kangas on jotain sekoitekangasta... oikeastaan aika paksua ennemmin. Sellainen ohut neulos olisi kyllä vielä kivempi. ;)

Mmie (Ei varmistettu)

Mekkoja löytyy Stockan alesta. Käy
Tsekkaa:)

HelenaK

Hei kiva jos laitat Tukholma-juttuja, maanantaina lähdetään sinne loman alun kunniaksi eli vinkit tulee tarpeeseen! Ja onpa raikas kokovalkoinen kesätyyli sinulla, tykkään :)

Coco
Coco Sweet Dreams

Moikka Helena, toivottavasti ehtisin kasaamaan vinkit ennen maanantaita...

Hallwylska Museet (hamngatan 4) oli ainakin tosi ihana ja sitä pitää heti suositella... sieltä sisäpihalta löytyy tosi ihana puutarha-ravintola/baari.

kaisanum (Ei varmistettu)

Oletko ollut tyytyväinen teidän tiskialtaan leveyteen, juurikin lapsiperheelle? Onko se 50 vai 60cm? Meidän pitäisi juuri tehdä päätös keittiöfirmalle, jotta saadaan tilaus eteen päin. :)

Coco
Coco Sweet Dreams

Moikka, katselin juuri meidän tilausta ja altaan mittoja... se on 50 cm leveä ja meidän käyttöön se on ollut tosi passeli. Siihen mahtuu just ja just pelti, joka onkin ollut ainut mitä ollaan pesty käsin, tiskikone on kovassa käytössä. Eli siis meidän elämässä se on toiminut ihan moitteettomasti. Suosittelen hankkimaan elektronisen astiapesukoneventtiilin, jonka voi piilottaa vaikka kaappiin... ei tule turhia vipuja tasolle.

A.E.A (Ei varmistettu) http://www.unionoffood.com

Looking a-w-e-s-o-m-e ja toi Balenciaga on unelma:) Se taitaa sopia kaikkeen!

Kommentoi