Kaupunki herää

Coco Sweet Dreams

Juteltiin tänään että mikä vuodenaika on kaikkein kivoin. Itse pidän ehkä eniten keväästä. Kaikki alkaa vihertämään ja pian on jo niin lämmin ettei tarvitse takkia ja kadut ovat puhtaat. Kesä on vielä edessä ja kaikki kiva. Ihanaa huomata että koko kaupunki herää. Näkee suloisia pariskuntia ja hymyileviä ihmisiä.

Aurinkoa viikkoonne!

Kommentit

Alien (Ei varmistettu)

Ihania kuvia, ei pelkästään tässä postauksessa, vaan ylipäätään. Alkoi hymyilyttää, kun tokaan kuvaan oli osunut mulle tuttu koirakaveri :)

Parissa päivässä on kyllä tapahtunut iso loikka kohti lämmintä kevättä kun kadut ovat sulaneet ja ihmiset lähtevät ulos nauttimaan auringosta, ihanaa! 

Osaat muuten ottaa todella kauniita kuvia arkisista asioista ja ne saavat palaamaan teksteihisi aina uudestaan ja uudestaan. 

Ihanaa sunnuntaita sinne :) 

Vierailija (Ei varmistettu)

Ihanuus....kiitos ihanista kuvista. Taas on tuleva viikko "pelastettu" kun voi käydä vilkaisemassa entisen kotikaupungin katukuvaa ;))
Iloa ja valoa Turkkuseen!!

Vierailija (Ei varmistettu)

Ihanan tunnelmallinen blogi!
http://youmodels.com/blogs/6-Hanna-Toivakka

Hanna - (Ei varmistettu)

Tämä vaihe on niin kertakaikkisen mullistava - ollaan vaellettu kuukausitolkulla pimeästä pimeämpään ja toisinpäin, sitten yhtäkkiä jonain aamuna aurinko paistaa ja päivä päivältä valo vain lisääntyy. Ei mikään ihme, että ihmiset alkavat vähän hempeilläkin :) kyllä sillä valolla ainakin omaan olemiseen ja jaksamiseen on niin suuri vaikutus.

Coco
Coco Sweet Dreams

Alien, hih, mua alkoi naurattamaan ihan kauheesti. Tuttu koira bongattu kuvasta. That`s cute! <3

Hanna, nimenomaan. Ihan kuin olisi herännyt talviunilta ja nyt taas aivot toimii. :)

Carita Liljendahl (Ei varmistettu)

Herranen aika onko Turussa jo noin paljon kevättä?
T. Loviisasta missä on kinokset vielä korkealla

VierailijaAnn (Ei varmistettu)

Kevät on niin kiva, kun enää ei tarvitse tulla kotiin lämmittelemään huovan alle, kun ulkona on ollut niin kylmä pakkasesta. Lasten kanssa ulos lähteminenkin on helpompaa ja nopeampaa. Pidän myös siitä, että auton kanssa tulee helpommin lähdettyä pidemmälle reissulle, kun asfaltit on jo näkyvissä. Kevät on myös mun lempivuodenaika.

Coco
Coco Sweet Dreams

Carita, jooh! Mä oon ihan innoissaan. Eikai enää voi sataa luntakaan? Kyllä se kevät ennättää sinne Lovisaankin!

Ann, kevät on paras. Se virkeys ja hyvä mieli kun siitä tulee. <3

Nämä kaupunkikuvasi ihastuttavat joka kerta. Kyllä se kevät tekee tuloaan, ollaan jo voiton puolella kun maaliskuussa mennään.

Jännää miten nämä aurinkoiset kelit inspiroivat ja innostavat ihmistä. Nyt jaksaa heräillä jo hyvissä ajoin aamulla auringonnousun mukana.

Malttamattomana odotan kevätgarderoobin käyttöönottoa :)

Aurinkoista viikkoa sinne Turun maisemiin!

Jen<3 (Ei varmistettu)

Kevät on ihanaa aikaa :) Vaikka täällä onkin vielä suuret lumikasat ympäärinsä, on ihana nauttia auringosta, joka jopa lämmittääkin jo hiukan! Ikkunaa on ihanaa pitää keväisin auki, ja kuunnella kaupungin ääniä :)
Muistutuksena muuten kevätauringosta nauttijoille, tämä alkaa olla sitä aikaa kun uv-säteily on pahimillaan, joten suojakerrointa vain kehiin vaikka se hullulta saattaa tuntuakin! :) ihanaa kevättä sinne! ja aurinkoisia vaunulenkkejä! :)

Mimmu (Ei varmistettu)

Saakohan täällä kysyä yhdestä isosta muutoksesta joka teillä vissiin on edessä...? Jos ei, niin jätä tämä kommentti julkaisematta :)

Kommentoi