Kaupunkikoti

Coco Sweet Dreams

Saavuin hetki sitten kotiin eräästä kauniista kivitalosta, mitä ja miksi - siitä kerron lisää ensi viikolla.

Kyläilyt erilaisissa tiloissa inspiroi suuresti! Voisin katsoa sisustus- ja arkkitehtuurisia ohjelmia päivät pitkät, ne innostavat haaveilemaan kaikenlaisesta.

Eilen leikin ajatuksella, että olen varakas rouva, jolla on kauniisti remontoituja kaupunkiasuntoja siellä täällä...ainakin Turussa, Tukholmassa ja vaikkapa Pariisissa. Meidän omakotitalo on rakas, mutta miten luksusta on päästä välillä karkuun kaikkia niitä hommia, mitä talo teettää. Elämä maalla on ihanaa ja varsinkin lasten kanssa se on helppoa, mutta toisinaan maaseudun rauhaan vähän niin kuin unohtuu. Tänne ei kuulu liikenne ja aika helposti pysähtyy. Aamuruuhka ei herätä ja katuvalot sammuu yöksi. No nyt on hyvä näin, kaikessa on puolensa ja kaikelle on aikansa ... mutta olisi se kyllä aika makeeta! :)

Miten te asuisitte jos voittaisitte paljon rahaa? Kaupunkiasuntoja, huvila, koti ulkomailla..?

Kommentit

A. Sinivaara
Onnenpäivä

Ostaisin kaupunkiasunnon tuosta isolta kirkolta, Hollywoodista ja lähikesämökin Laguna Beachilta. Kaukokesämökin ostaisin Suomesta sieltä keskivaiheilta ja toisen vaikka Costa Ricasta, vähän lyhyemmän lentomatkan päästä. Mä luulen, että tuon enempää en tarvitse tai ainakaan mun aika ei riittäisi hengailla kaikissa :D

Coco
Coco Sweet Dreams

Hehee :D Kuulostaa niin kivalta!

A. Sinivaara
Onnenpäivä

Joo, mutta pitäisi kyllä tosissaan olla rikasta hienostorouvaa sitten ;D

Lena* (Ei varmistettu)

Ostaisin Ullanlinnasta ykköskodin ja lähimökin saaristosta. Sitten ehkä pienen talon toscanasta tai provencesta ja aikanaan loma-asunnon jostain kaukokohteesta - sitten kun täydellinen paikka löytyisi. Tietysti myös crash pad NYC:ssa olisi kiva... ;) Ei vaan, oman kodin ja mökin lisäksi taitaisin mieluiten vuokrailla kauniita asuntoja matkustaessa.

Pakko myös kysyä: minkä merkkiset nuo eteisessä näkyvät nilkkurit ovat? Täydelliset!

Coco
Coco Sweet Dreams

Hyvältä kuulostaa suunnitelmat. <3

Nilkkurit on H&M:stä, ne oli hyvä löytö. Alkuun ne oli vähän kököt, mutta muutaman käyttökerran jälkeen tosi hyvät kävellä. Korkeutta runsaasti ja sehän sopii mulle. :)

loistoluoto (Ei varmistettu) http://loistoluoto.com/

Reissaisin ja asustelisin ihmisten kodeissa, vaikkapa airbnb:n tai muun vastaavan kautta löytämissäni...ja voisin sitten valita myös niitä ihan hulluja, mihin ei ihan nykybudjetilla ole varaa :D Muiden ihmisten elämän näkyminen asunnossa on makeeta :)

Kommentoi