Kaupunkikuvia ja piparkakkulattea

Coco Sweet Dreams

Kaupallinen kampanja, yhteistyössä Picnic*


P1010691.JPG


P1010670.JPG


P1010603.JPG


P1010596.JPG


P1010664.JPG


P1010642.JPG


P1010699.JPG


P1010675.JPG


Me tehtiin pieni Turku-visiitti viikonloppuna! Nämä kaupunkireissut tuntuvat nykyään tosi spesiaaleilta. Laitetaan vähän hienompaa päälle ja uusi kassi olalle. Veri vetää joka kerta jokirantaan, niin tälläkin kertaa - kahvilan kautta.


Täytyy myöntää, että tämän yhteistyön tiimoilta kävin ensimmäistä kertaa kunnolla Café Picnicissä* Kop Kolmiossa. Yleensä olen hakenut sieltä ohimennen kahvin ja jatkanut matkaa töihin. Tällä kertaa sain nautiskella porkkanakakkua ja piparkakkulattea kaikessa rauhassa, kun muu perhe söi lounasta. Iloisena uutisena voin kertoa, että herkullista piparkakkulattea saa nyt kaksi yhden hinnalla tämän viikon. Saat ladattua Picnicin tarjouksen heidän Facebook-sivuilta, kannattaa myös tykätä niin pysyy tarjouksista ajantasalla. Pakko vielä vinkata, että pikkulapsille löytyi ihanat lastenannokset, johon uuniperuna-annoksen lisäksi kuului pillimehu ja jälkkäriksi rusinoita. Meidän pieni parivaljakko pysyi tyytyväisinä pöydässä ja sehän on aina tosi ihanaa.


Turku on muuten täydellinen joulukaupunki, eikö olekin? Ensinnäkin kaikki on kävelymatkan etäisyydellä ja ihmiset tuntuvat aina ystävällisiltä. Melkein vois mennä lomalle Turkuun, nimittäin meidän talviloma starttaa ihan pian.


/coat from Zara, suede satchel bag from Opening Ceremony, shoes from Acne, pants from Zara

Kommentit

Solveig (Ei varmistettu)

Heippa Coco, mistä kaunis neulepaitasi on kotoisin? :)

Coco
Coco Sweet Dreams

Se on Zarasta, harmi, kun se näkyy huonosti kuvissa. Se on 100% puuvillaa ja ihanan lämmin, maksoi muistaakseni jotain 35+ euroa ja laadultaan tuntuu hyvältä. <3 <3

Saranda
Tyhjä ajatus

Pakko päästä paistamaan tota piparkakkulattea ennen joulua :) Ja Turussakin voisi käydä... joskus, haha. Hyvää joulua sulle!

Saranda
Tyhjä ajatus

*maistamaan:D

Coco
Coco Sweet Dreams

Haha, joo Turussa täytyy käydä. Siitä kantsii ottaa semmonen jokavuotinen perinne. Jouluna ja kesällä ainaski. :)

Poletti (Ei varmistettu)

Nyt on pakko jättää joulukaupungista eriävä mielipide. Turku on Suomen ankein joulukaupunki! Kesäkaupunkina aivan ihana. Mikään ei vedä vertoja jokirannalle, mutta jouluisin... Voi surkeus. Tori on ankea vailla joulufiilistä, kävelykadun jouluvalot ovat kalpea varjo vain kun vertaa esimerkiksi Tampereen valoihin. Turun joulua on vain Vanhan Suurtorin adventtimarkkinoilla ja jouluaattona joulurauhan julistuksessa. Ja kuitenkin kun miettii mitkä mahdollisuudet olisi todelliseen joulukaupunkiin!

Mutta ehkä se fiilis tulee sitten niistä ihmisistä. :)

Coco
Coco Sweet Dreams

Moikka! Mä olen samaa mieltä torista, se voisi olla paljon enemmän. Nyt sieltä löytyy joulutori, joka on ihana, mutta aika pieni. Ootko käynyt Tallinassa, siellä Vanhan Kaupungin joulutorilla - jotain vastaavaa Turun Torille. Vanhalla Suurtorilla on ihana tunnelma joulumyyjäisten aikaan. Kaiken kaikkiaan jokiranta ja Vanha Suurtori on parhaimmat mestat joissa se tunnelma on katossa... keskusta on tosiaan vähän liian "kylmä".

Ja joo, ihmiset on ystävällisiä... kun taas esim. Helsingissä kukaan ei hymyile (ainakaan mulle:)) ja kaikilla ihan kauhia kiirus joka suuntaan.

 

erja / IhmeidenTekijät (Ei varmistettu) http://ihmeidentekijat.blogspot.fi

Vietin juuri pientä lomaa Turussa. Käy kurkkaamassa, millaiset fiilikset minulle jäi reissusta.

MS (Ei varmistettu) http://aboutmissordinary.blogspot.fi/

Onpa siellä hassun vähän lunta! Täällä idässä pikkukoirien jalat uppoavat jo kokonaan penkkaan. Täällä on tosi nättiä, harmi vaan kun en ole ehtinyt kameran kanssa ulos!

VIIRU.P (Ei varmistettu)

Moi! Tämä on aivan ihana idea tämä 24 ideaa jouluun!!!! Ihanat vaatteet sulla nyt tiedän mitä laitan tänään päälle kun lähden joulu ostoksille nimittäin saman tyylistä löytyy itseltänikin :) onko sulle kukaan koskaan sanonut että olet hirveän inspiroiva ihminen! Joillakin vain on sitä tähtipölyä!! :)

Kommentoi