Keittiö ja lattia - tilanne

Coco Sweet Dreams

Alkuviikosta ei mitään, loppuviikosta talon lattia ja keittiö on likimain tehtynä! Tämä oli oikeastaan taloni ainut homma, joka minun piti hoitaa itse. Apumiehellä murtui todella harmillisesti ranne mökillä, joten olen tarttunut itse kirjaimellisesti hommiin apumiehen (eli isäni) opastaessa taustalla. Olen tässä miettinyt, että jos olisi kärpäsenä katossa, saattaisi tilanne olla kuin vitsikirjasta. 

Kesälomapäivät ovat siis vierähtäneet vallan näissä merkeissä, onneksi huomenna on ansaittu lomapäivä tästä kaikesta ja suuntana Helsinki. 

Kuvassa on se liki kymmenen vuoden takainen kirja, jonka keittiöön ihastuin silloin. Edelleen keittiön yksinkertaisuus viehättää ja poimin vähän ideaa tulevaan keittiööni, joka on jo havaittavissa. Päävärinä helppo valkoinen ja tehosteena teräs. 

Hommat jatkunevat taas sunnuntaina ja uskallan luvata lisäkuvia sitten!

Take it easy! 

 

Kommentit

Viveka (Ei varmistettu)

Moikka!
Blogisi on niin inspiroiva ja ihailen kuinka sinulla on niin hyvä maku kaikessa mitä teet. Välillä huomaan palaavani lukemaan myös vanhoja postauksiasi saaden niistä inspistä omaan arkeeni. Kivaa kesää ja tsemppiä kodin rakentamisen loppumetreille!

I love mondays

Upeita kaikki talopostaukset. Mistä tuo ihana lattia? Täällä remontin materiaalivalinnat käyvät kuumana ihan pian pitäisi päästä hommiin.. 

Kommentoi