Kesä kotona

Kaupallinen yhteistyö: NIU Finland

Olen juuri kotiutunut mökiltä ja vaihteeksi on täällä kotonakin mukavaa. Pidän erityisen paljon kesäilloista, kun iho lämmittää kantajaansa vielä auringosta, suihku raikastaa ja vastapesty oloasu rentouttaa päällä. Aurinko tekee laskuaan ja pihalta voi taittaa kukkia maljakkoon, unikonkukka on ehkä kauneimpia kukkia mitä tiedän.

Polttelen tiuhaan kynttilöitä myös kesällä ja nyt pöydällä palaa hyvää tuoksua tuova Pop Å:n Hetkinen -kynttilä kauniilla puusydämellä. Pop Å aukeaa muuten kesäkuussa ja kirjoittelen siitä vielä myöhemmin lisää.

Koti ja kotiympäristö on tullut näin korona-aikana hyvinkin tutuksi. Menee päiviäkin niin, että kuljen tuolla uudella sähköskootterilla pieniä matkoja, lähinnä ruokakauppaan ja takaisin. NIU-merkkinen skootteri on osa yhteistyötäni ja se latautuu lähestulkoon ilmaiseksi nyt, kun aurinko porottaa. En edes muista koska olen viimeksi käynyt tankkaamassa, sillä auto on tönöttänyt pihalla koskematta. Katolleni asennettiin parisen viikkoa sitten aurinkopaneelit ja kotini tuottaa nykyään vihreää energiaa – olen siitä kovin mielissään.


Piha on tällä hetkellä kauneimmillaan, sillä omena- luumu- ja päärynäpuut kukkivat kuin viimeistä päivää. Riippukeinussa oleskellessa pörriäiset surisevat ja tuudittavat keinujan hyvin helposti vaikka päiväunille.

Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *