Kesä pöydällä

Coco Sweet Dreams

Nyt saa polttaa kynttilöitä, sanon minä. Siinä on jotain erityistä, kun niitä polttaa kesäiltoina - ovat enemmän syksyn juttuja. 

Olen erityisen innoissani ensimmäisestäni Diptyquen kynttilästä, jonka sain lahjaksi Tuomakselta ja Annalta. Ensin mietin, että eihän tätä raaski lainkaan polttaa, kunnes hiffasin, että totta mooses voi ja pitääkin! Kaikenlaisia spesiaaleja juttuja todellakin pitää tehdä ja käyttää mahdollisimman usein. Kristallit kehiin, Louboutinet jalkaan ja luksuskynttilät palamaan! That's the way it goes. :)

Kommentit

I May Say (Ei varmistettu)

kesä ja kynttilät ovat ihana yhdistelmä! tänään sytytän ehdottomasti kynttilät, jahka pääsen kotiin. sadepäivänä (ja kylmänä) päivänä ne tuovat lempeyttä päivään. etenkin kun siivooja on käynyt työpäivän aikana tekemässä taikojaan.
mulla on usein kylpyhuoneessa pelkät kynttilät päällä, etenkin kun saunon itsekseni (harvinaista herkkua). Siihen lisänä oliiviöljy/kahvikuorinta, hiusnaamio jne. Aikas luksusta oman kodin mukavuudessa!
Mä en välitä mistään tuoksukynttilöistä, mutta välillä siirrän muutaman pienen purkin laventelia sisälle ja heiluttelen varsia tuoksun toivossa.
Hyväntuoksuista loppuviikkoa!

Anne-Maria (Ei varmistettu) http://annenkotonajapihalla.blogspot.fi

Totta mooses tosiaan! Minä polttelen myös kynttilöitä ympäri vuoden. Tosin juuri nyt on pakollinen paussi, kun pakataan kotia evakkoon putkiremontin alta. Evakkoasunnossa poltellaan sitten senkin edestä :)

Home Sweet England (Ei varmistettu) http://home-sweet-england.blogspot.co.uk/

Ai että sun blogissa on niin kauniita kuvia! Meillä poltettais enemmän kynttilöitä (vaikka läpivuoden) mutta tämän estää meidän pieni kiipeilijä eli 1,5v. tyttö.

Kommentoi