Kesäkodin tyynyt

Coco Sweet Dreams

Hyvää iltaa, tässä kaunis värimaailma kesätyynyissä. Ihastuin kovin tähän yhdistelmään.

Yhtenä päivänä hiffasin, että meidän kodissa on pyörinyt ihan samat tyynyt jo monta kuukautta. Oikeastaan jo vuosia, mutta asunto vaan vaihtunut. Nyt on kesä ja kaipasin vähän kevyempää tunnelmaa, vaihdoin kaikki mustavalkoiset, graafiset ja Missonin siksak-tyynyt näihin pellavaisiin kesätyynyihin. Nämä uudet ovat kaikki H&M:stä. En tiennytkään, että Turustakin löytyy nykään H&M Home -osasto!

Sisätyynyinä tykkään käyttää untuvatyynyjä, ne ovat paljon muhkeammat ja näyttävät paremmilta. 50x50cm on muuten täydellinen koko koristetyynyissä.

Tässä taitaakin olla minun tämän kesän 2013 suosikkisävyt, niin vaatteissa kuin sisustuksessa.

Hyvää yötä ja aurinkoista huomista!

Kommentit

LPP (Ei varmistettu)

Tosi kaunis yhdistelmä!
Just vedettiin alakerta miehen kanssa ylösalasin ja rymsteeraus jatkuu pian. Voisikin olla kiva idea vaihtaa nuo tyynyt sohvalta, onhan ne olleetkin pari vuotta siinä :D

http://prinsessanoppi-lapetiteprincesse.blogspot.fi/

Coco
Coco Sweet Dreams

Kiva kuulla, että tykkäät! Rymsteeraus - opin taas uuden sanan. :) Tyynyjen vaihto antaa tosiaan ihan uutta ilmettä, helppo ja suht nopee muutos.

Jenni S.

Saako muuten udella (vai oletkohan jo kertonutkin), mistä takkaluukkunne ovat ja mitä merkkiä ne ovat? Meillä on hyvin samantyyppinen takka, toistaiseksi vielä avomallia, mutta "luukuttaminen" on toiveissa.

Coco
Coco Sweet Dreams

Se on saksalaista Spartherm merkkiä. Sitä sanotaan muistaakseni sellaiseksi takkakasetiksi/kiertoilmatakaksi. Meillä oli tosiaan avotakka, mutta haluttiin vähän lisälämpöä ja mun mies löysi tuon kiertoilma vaihtoehdon. Se on mittojen mukaan teetetty Saksassa ja takkaliikkeen asentaja sujautti "kasetin" vaan paikoilleen.

Takka on nyt todella tehokas ja jo yksi pesällinen lämmittää pitkään. <3

Jenni S.

Suurkiitokset tiedosta, pitääpä googlata ja tutkia asiaa edelleen! :)

VierailijaAnn (Ei varmistettu)

Ihanan näköistä! Missähän päin Turkua löytyy tuo H&amp;M home? Olisi tarkoitus mennä käymään Turun keskustassa Muumimaailman yhteydessä tänä kesänä :)

Coco
Coco Sweet Dreams

Kiitti! H&M Home on siinä hennesin yhteydessä Hansakorttelissa. :)

hanna / white featherdream (Ei varmistettu)

Voi apua miten ihania kaikki!!!

Kommentoi