Kevyt dinner

Coco Sweet Dreams

Hyvää vuoden kolmatta iltapäivää!

Kevyet dinnerit ovat minun heiniä ja juttuja, tänään halusin lämmintä salaattia pitkästä aikaa. Paistoin avokadon lohkoja parilapannussa oliiviöljyn kera, ihanan yksinkertaista ruokaa. Pidän siitä, että puhtaat maut tulevat selvästi esille. Yksinkertaisuus niin ruoassa, kuin elämässä voisikin olla minun tämän uuden vuoden ohjenuora. Sitä se on ollut tosin jo pitkään, mitä turhia hötkyilemään. Laiffi menee aina smoothisti etiäpäin.

 

Lämmin salaatti:

Kahden avokadon lohkoja parilapannussa nopeasti grillattuna

Sormisuolaa

mietoa Oliiviöljyä

Lehtipersiljaa

Balsamicoa

 

/on my plate: 2 grilled avocados, parsley, olive oil and a touch of balsamic vinegar

Kommentit

jatta77 (Ei varmistettu)

No nyt täytyy kyllä sanoa, että on todella kevyt lounas ;D Repesin täysin.

Coco
Coco Sweet Dreams

Hahaha, juu samaa mieltä. Olen sellainen ruokailija, että napostelen kaikenlaista pitkin päivää... pysyn tasaisesti kylläisenä. :)

NannaSa (Ei varmistettu)

Toivottavasti bloggari ei ollut tosissaan tätä kirjoittaessa; lähinnä side dish eikä dinner :). Olen itsekin hoikka ja pikkuruokainen, mutta syön illalliseksi sentään vähän enemmän kuin persiljanlehtiä ja avocadoa. Kohtuus kaikessa; myös pikkuruokaisuudessa.

Vierailija (Ei varmistettu)

Vuonna 2016 tästä tulee surullinen olo. Nainen korkkareissa ja minihameessa syö illalliseksi avokadon ja persiljaa.
Aikuisen naisen toivoisi miettivän vähän tarkemmin millainen esikuva tällainen anorektisuuden ihannointi on, esim vaikka niille nuorimmille lukijoille, joilla ei ehkä ole samanlaista medianlukutaitoa kun aikuisilla lukijoilla.

Maria/Dejiss (Ei varmistettu) http://dejiss.blogspot.com

Ensireaktioni oli aivan samanlainen, mutta hetken mietittyäni totesin, että mitä sitä analysoimaan mitä kukin syö. Eihän se oikeastaan minulle/meille kuulu.

Ja toisaalta, näin joulun jälkeen ja yleisestikin on ihan hyvä syödä välillä vähän ja oikeasti pieniä annoksia :) tai tarkoitan sitä, että mielestäni hän vaikuttaa ainakin hyvinvoivalta, energiseltä ja ihanalta ihmiseltä, hoikkuus ei ole aina huono asia, pikemminkin katoava asia meidän yhteiskunnasta. Yleensä se vain on niin, että hoikat ihmiset syö OIKEASTI vähän. Ja pelkästään blogin lukijana, tuntematta henkilön ruokatottumuksia/elämäntapoja sen laajemmin on mielestäni aivan turhaa lähteä laukomaan mielipiteitä "anorektisuuden ihannoinnista".

En tiedä sainko sanottua ajatuksiani ollenkaan sillä tavalla kuin olisin halunnut :) Mutta toivoisin lempeyttä ihmisiltä ja eihän me tiedetä mitä kukin päivän aikana syö kokonaisuudessaan ja kuuluuko se edes meille? ei.

ps. ihanat kengät !

Walssi (Ei varmistettu)

Itselleni tekisi kyllä näin joulun jälkeen hyvää tuollainen kevyempi salaattiannos. Tai useampikin. ;-)

Silkasta uteliaisuudesta, syötkö lasten kanssa yhtä aikaa, jos napostelet pientä pitkin päivää? Tai oikeastaan heitänpä ilmoille postaustoiveen. Minkälaisia aterioita teidän perheessä syödään? Sinulla on melko (positiivisella) tavalla simppeli ote ruokaan, oletko saanut vastaavat ruuat maistumaan lapsillekin? Jos olet, niin vinkit jakoon miten se tehdään! ;-)

Kuulostaapa hyvältä! Pitää itsekin testata :)

Taina L.

Mistä nuo ihanat kengät ovat???

Kommentoi