Kirjaston nurkilla kaksi

Coco Sweet Dreams

Muotiposeeraja:

Me pyörähdettiin pojun kanssa elokuvissa ja vietettiin kahdestaan laatuaikaa. Lentsikat oli pojan mielestä erittäin hyvä, minä nukuin puolivälissä ja huomasin, että vieressäni pari muutakin äitiä veti sikeitä osan ajasta. Tulipahan nukuttua. Poju ottaa luonnollisesti nyt tosi paljon huumaa lentokoneista ja liitää kädet leveänä ympäriinsä.

Turku oli tietysti kaunis niin kuin aina. Kirjaston kulmilla on jollain tapaa todella inspiroivaa ja siellä me hengailtiin tänäänkin vähän kuvaamassa. Poikani jeesasi muutamissa kuvissa - hänestä on kehkeytynyt jo aivan loistava assari. Kuvaukset hoituvat aina ihanan ripeästi tuon pienen veijarin seurassa. 

/me and my little boy in the city...

Kommentit

Embu (Ei varmistettu)

Voi kun olette molemmat tyylikkäitä!<3 Minäkin pidän Turun kirjastosta ympäristöineen, yksi parhaimpia paikkoja tässä kaupungissa.

Coco
Coco Sweet Dreams

Joo, se on ihana ympäristö, jotenkin romanttinen ja muutenkin kaunis. <3

saj

Vau, taitava ja tyylikäs kuvaaja! Sun asukin on kaunis, erityisesti tykkään paidasta. Ja Turku on ihana, jostain syystä silti tulee tosi harvoin käytyä.

Coco
Coco Sweet Dreams

Joo, hän on aika pro kuvaaja, vähän kärsimätön, mut se hänelle suotakoon. ;) mun paita on muuten Gina Tricotista, muistan nähneeni Lindexillä jonkun vastaavan, tykkään just tuosta paidan kuviosta.

Sd (Ei varmistettu)

Onko tuo trenssi zarasta? Poika on söpis, niinkuin on teidän tyttökin saparoineen edellisessä postauksessa :)

Coco
Coco Sweet Dreams

Mun trenssi on Ril's -merkkinen, ostin sen vuosi tai kaksi sitten Stockmannilta. Se on ihanan tuntuinen ja pidän myös tuosta vähän pidemmästä mallista. Mulla ois muuten Zaran trenssi, jonka haluan laittaa eteenpäin... Se on malliltaan vähän lyhyempi.

VIIRU.P (Ei varmistettu)

heh. kysyin aikoinaan miten saat niin hienoja kuvia ja kyselin paljoko sun mies osallistuu
mainitsit silloin ettei se osallistu niin oletkin värvännyt pojun tähän hommaan : )
Hyvin se ottaa kuitenkin nuo valokuvat jos siitä tulis isona valokuvausta harrastava lentäjä : )
Ihanat vaatteet molemmilla !!! : )
Tässäpä muuten kysymys kans, kun otat kotoasi kuvia ja laitat kuviin tavaroita jätätkö ne siihen vai siirrätkö ne takas omile paikoilleen joskus mainitsit et voisit tehdä postauksen kuinka kuvasi syntyvät
se muuten olisi tosi kiva tietää joten tässäpä postaus toive : )

Coco
Coco Sweet Dreams

Jep, mutta aika usein tai useimmiten otan kuvat itselaukaisimella, kun pieni mies ei jaksa tai heiluu niin tuhottomasti kameran kanssa. Valokuvausta harrastava lentäjä, oi voi, kuulostais aivan ihanalta. <3

Ainiin, olen unohtanut tuon "miten kuvat syntyvät" -jutun. Täytyy laittaa parempaan muistiin. Riippuu hirveesti tilanteesta ja mitä kuvan, mutta kyllä mä vähän siivoilen ja järkkäilen ennen kuvaamista, joskus joku leluja lojuu lattialla tms, koska pieni särö on kaunista. Yritän nykyään muutenkin tuoda vähän elämää kuviin, en tidä olenko yhtään siinä onnistunut...

Mulla on myös muistikirja, johon kokoan minua inspiroivia ajatuksia ja ideoita, niistä sitten muodostuu postauksia/kuvia... joskus taas haahuilen sekä katselen kotona ympärilleni ja löydän jonkun kivan kuvauskulman ja räpsin sponttaanisti kuvia yhtään mitään lavastamatta...

Kommentoi