Kivimuuri

Coco Sweet Dreams

Kuvat Arabianrannan kiviaidasta tai kivimuurista ovat levänneet arkistoissani jo pian vuoden päivät, nyt tuntui että on hyvä hetki vinkata tästä makeesta aidasta. Niin cool!

Varsinkin rakentajat voivat hyvin hyödyntää niitä betonirautakehikoita tuollaisen aidan rakentamiseen. Kehikot pystyyn ja kiven sinne sisään!

Meille tuo aita ei varmaan sovi, mutta sellaiseen uuteen taloon sopisi enemmän kuin hyvin!

Kommentit

anna-liisa (Ei varmistettu)

Totta; tosi kivan näköistä on! Onko kellään mitään tajua, minkä hintaiseksi tuollainen tulee???

Liisa
Osasin!

Eikös noita kivikuutioita ole monen motarin varrellakin meluaitoina. Virallista nimeä en tiedä, mutta valmistaja löytyisi varmaan googlettamalla. Ja näppärä tekee itse.

Vierailija (Ei varmistettu)

Mäkin olen bongannut "meluaitoja" motarin varrelta, ovat kyllä hienoja. Kivempia kuin ne ajan läikyttämät betonikolhot joidenkin teiden varsille. Modernille talolle aivan nappi!

-Katja
katwalking.wordpress.com

Jake (Ei varmistettu)

Ilman verkkoa paljon parempi. Tuosta verkosta tulee mieleen kaatopaikka. Verkollinen sopii toisaan motarin viereen, mutta ei pihalle.

Minä vaan (Ei varmistettu)

Asumme melkeinpä kyseisten muurien vieressä :) Katsoinkin, että onpas tutunnäköistä... :D Noissa on mielestäni se kiva puoli, että kauempaa tuota kehikkoa ei oikeestaan edes huomaa, vaan aita näyttää vain kiviaidalta :)

Jatta (Ei varmistettu)

Tottatosiaan kiva idea tuo kivimuuri ja juurikin uuden kivitalon kylkeen :)

lattenainen (Ei varmistettu)

mies juuri ehdotti tuollaista kivimuuria meidän pihalle tehosteeksi... vähän aikaa meni lämmitellessä ajatukselle... mutta nyt mäkin haluun tommosen meille. TYKKÄÄN!!!

Kommentoi