Klassisia sisustusvalintoja

Coco Sweet Dreams

Joskus se onni potkaisee ja sitä on oikeassa paikassa oikeaan aikaan. Ihana fakta noin yleisestikin. Onni josta puhun on täysin materialistinen mutta kestävä. Suosin designklassikoita sisustuksessa, jotka kestävät vuosia ja joiden arvo ei laske.

Charles Eamesin LCM tuoli löytyi käytettynä vastikään Artek Aitan pop up:sta. Olen ihaillut sitä vuosia ja nyt se oli niin hyvässä alennuksessa, että päätin ostaa sen heti omakseni. Siinä on todella hyvä muuten istua, vaikkei ehkä näytä siltä. 

Olohuoneen sohvapöydän yläpuolelle kaipasin valaisinta ja menin tietysti ensimmäisenä ystävieni sisustusmyymälään. Heillä oli viimeinen kappale tuota Artemiden Laguna valaisin varastossa ja minä onnekas ostin sen tänne valoa tuomaan. Olen samaa mieltä ystäväni Annen kanssa, että tämä valaisin sopii parhaiten minun kotiini. En keksi itseasissa mitään muuta valaisinta tähän olohuoneeseen, kuin Lagunan.

Olohuone on nyt ihanan ilmava ja en ole ihan varma tarvitseeko tila edes sohvaa, vai mitä mieltä te olette? Pelkään, että sohva tekisi tilasta tunkkaisen. Me hengataan usein joko ruokapöydän äärellä tai sitten tuolla maailman pehmeimmällä ja muhkeimmalla matolla. Olen myös vakuuttunut siitä, että jokainen olohuone tarvitsee osakseen sohvapöydän. Iso matto on myös tärkeä, se kokoaa tilan kokonaiseksi. 

Olohuone on ehdottomasti lempipaikkoja talossa, tähän tilaan laskee vieläpä aurinko ja taivas on kirkkaalla säällä niin kauniin punertava. Siihen näkyyn on aina yhtä vaikuttavaa palata töistä.

 

 

 

 

 

Kommentit

Rakentaja (Ei varmistettu)

Hei. Uudessa kodissasi on niin kauniin näköinen tunnelma. Itse en voisi elää ilman sohvaa mutta sinun kotiisi sohva ei näyttäisi olevan välttämätön. Matto on aivan ihana. Saako udella kenen valmistama matto on?
Ihanan hämyisiä iltoja uudessa kodissasi.

Coco
Coco Sweet Dreams

Kiva kuulla ja kiitos! Kodissani on parasta ehkäpä juuri sellainen hyvä ja rauhallinen tunnelma. <3

Maton olen tilannut Carpet Vistalta.

Ihanaa syksyä!

 

Annepanne (Ei varmistettu) http://muotimielessa.blogspot.com

Todellakin niin ihanan näköistä! Ja oon niin happy että valaisin pääsi just sun olkkariin &lt;3

Coco
Coco Sweet Dreams

Mäki olen niin happy! Kiitos vielä <3

Packers and Movers in Jaipur (Ei varmistettu) https://call2shiftjaipur.in

Its really amazing and beautiful thanks for sharing this.

UllaI (Ei varmistettu)

Millä sävyllä olet maalaillut olohuoneen seinät? :)

Kommentoi