Kodinhoitopäivä

Coco Sweet Dreams

Tänään on kotipäivä ja samalla siivouspäivä. Olen ehdottomasti vähän välineurheilija monessakin jutussa, erityisesti innostun siivoilemaan kun saan jonkin uuden välineen tai pesuaineen. Rakastan sitä hetkeä kun koti on siivottu, vähän sama tunne kuin raskaan urheilusuorituksen jälkeen.

Tänään testailen myös Arielin lähettämiä Excel Tabs -pesunestepusseja, idea ainakin kuulostaa tosi järkevältä. Pyykin voi pestä näillä tableteilla jopa 15 -asteisessa vedessä. Onko teillä kokemusta näistä?

Olen myös pitkään haaveillut tuollaisesta pölyhuiskasta, sellaisen löysin Loviisan Aitasta. Se on House Doctorin. Niin hauska! :) Täällä minä kiertelen kotia ja huiskin pölyjä.

Jeps, hyvää päivänjatkoa ja tunnelmallista pyhäpäivää!

Kommentit

Vierailija (Ei varmistettu)

Hei! Saatko pölyt irti tuolla huiskulla Kartellin valaisimesta? Vaikka kuinka pyyhin, se näyttää meillä aina pölyiseltä.
terv. Kaisa

Coco
Coco Sweet Dreams

Kaisa. Joo, yllättävän hyvin. Aikaisemmin olen pyyhkinyt sitä nihkeällä liinalla, mutta ajattelin että tuollainen huisku kuluttaa tuota muovipintaa vähemmän.

SaaraM (Ei varmistettu)

Pöyhuiskissa on sitä jotain :) Meillä lapsetkin innostuvat aina niillä huiskimaan pölyjä.
Ariel tableteista on kokemusta - pyykki tuoksui todella voimakkaasti niillä pesun jälkeen. Ihan liikaa. Tykkään vähän neutraalimmasta tuoksusta ja nuoremman lapsen atopiaan taiuvainen ihokaan ei kestä voimakkaita hajusteita pesuaineissa, joten kokeiluasteelle jäi.

annemi

Siivoaminen on niin palkitsevaa :) on aivan ihana fiilis istahtaa sohvalle siivousvimman jälkeen ja nauttia puhtaasta kodista. 

Vierailija (Ei varmistettu)

Mistä olet hankkinut tuon huiskun? Olen kokeillut jo tosi montaa erilaista mutta mikään ei oikein ole "toiminut"...

I May Say (Ei varmistettu)

Kotiäitinä minä siivoan 2 kertaa viikossa; maanantaina imuroin kevyesti ja torstaina imuroin, pyyhin pölyt ja pesen kylpyhuoneen viikonloppua varten. Aina on siistiä ja tavarat pysyvät näin järjestyksessä :-)
Itse käytän Ecoverin tiskikonenappeja ja pyykinpesuaineita, muut ns markettiaineet suorastaan "haisevat" liian voimakkailta minun nenääni. Muissa puhdistusaineneissa suosin ekologisia tuotteita: Methodia, Maison Belleä, Ecoveria jne.

Minna Marketta (Ei varmistettu)

Mukavaa jos nautit. Siivoan toistaiseksi viiden koiran (ei omia, tyttären koiria) jäljet päivttäin useampaan kertaan. Sinin tomuliina on loistava karvan ja hienon pölyn kerääjä. On nautinto astua paljain jaloin lattialle jolla ei ole hiekkaa.

 

MMMM (Ei varmistettu) http://konkistadori.blogspot.com

täällä myös yhdennaisen lauantaitalkoot - mulla meni hermo kaappien epäjärjestykseen. Parin tunnin urakka kannatti, nyt löytyy mm. huivit oikeasta paikasta. En ole mikään kodinhengetär mutta fiilis on kummasti parempi pienen järjestelyn jälkeen.

Anujoh (Ei varmistettu)

Kauniita kuvia. Mistä tuota "Stop the water..." -pesuainetta saa? :)

LauraU (Ei varmistettu) http://thelittlenotebook2.blogspot.fi/

Ihanan kauniita kuvia :)!

Coco
Coco Sweet Dreams

Anujoh, stop the water while using me... On ostettu Tukholmasta, NK:sta. :)

LauraU, kiitos. :)

Kommentoi