Kolea cityparveke

Coco Sweet Dreams

Meidän kolea parveke jota oli vähän vaikea kuvata kapean kokonsa tähden. En ole oikein viihtynyt vielä parvekkeella - se on ilta-aurinkoon ja vielä kovin kylmä. Lattialle on laitettu jotain lautaa, mutta paljaalle varpaalle se on kovin kylmä, joten roudasin eteisestä valkoisen Pappelinan maton parvekkeelle.

Pappelinan mattoja suosittelen suurella sydämellä. Just paras valinta lapsiperheelle, koska maton voi huoletta heittää pesukoneeseen. Matto pestään kolmessakympissä ilman linkousta ja aina on tullut puhdasta, vaikkei tuo matto mitenkään ime itseensä likaa vaan se on hyvin helppo vaan imuroida.

Tilannekuva viime pesukerrasta:

Loistokasta viikkoa!

Kommentit

Vierailija (Ei varmistettu)

Osaatko sanoa, myydäänkö kyseisiä mattoja Turussa?

Coco
Coco Sweet Dreams

Joo! Sisustuksen koodissa linnankadulla ainakin... :)

emppus (Ei varmistettu)

Mitä sulla kasvaa noissa ihanissa ruukuissa? yrttejä?

Coco
Coco Sweet Dreams

Joo, rosmariini kahta lajia. Toisella puolella ei syötäviä: murattia ja hopeaköynös. Tässä lisää: http://www.lily.fi/juttu/puuhissa

Imppa (Ei varmistettu)

Ihana parveke, samaa kokoluokkaa kuin meilläkin. Kaupunkiasuminen on mun juttu. Mutta yksi asia mitä vihaan yli kaiken on sen ohuen, tumman kaupunkikatupölyn tunkeutuminen parvekkeelle! Juuri eilen sain pestyksi parvekelasit, aurinkosuojaverhot kaikki pinnat seiniä myöten. Ihanan puhdasta! Kestää sen mitä kestää.

Vierailija (Ei varmistettu)

Mattojen pesu onnistuu myös paikallaan lattialla , Jyrki Höyry Oy;n palveluiden avulla. Samalla puhdistuu tarvittaessa myös muut kodin kalusteet sohvat jne.

Coco
Coco Sweet Dreams

Imppa, jooh, se kaupunkipöly on tosi tylsää. Mulla on yrttejä parvekkeella ja ne täytyy aina extra huuhdella...

Evin, servetti on ostettu Tukholmasta - Svensk Tenniltä. Heiltä voi myös tilata netin kautta...

Vierailija, kiitos tiedosta! :D

Kommentoi