Lempijutut juuri nyt, kevät 2021

Hello uusi ja ihmeellinen vuosi 2021!

Minun alkuvuosi on lähtenyt lomalla ja tässä vieläkin istun sohvalla unisena, kun tilasin kotiini työmiehen aamuvarhain laittamaan keskeneräisiä asioita kuntoon ja korjaamaan rakentamisen aikana jääneitä juttuja kuntoon.

Tänään, jos virtaa vaan riittää, käyn koko vaatekaappini läpi ja tilaan kahdeksi viikoksi kirppispaikan Ilonasta.

Tein myös itselleni inspiraatioksi kollaasin mieluisista jutuista. Selkeydestä ja värimaailmasta, josta pidän. Tykkään eniten maanläheisistä vaaleista väreistä, niin kotona kuin vaatteiden osalta. Tätä harmoniaa on kuitenkin kiva piristää jollain räikeällä. Aina on hyvä olla jokin juju, joka luo mielenkiintoa. Tärkeää on myös pitää se oma tyyli, sillä edessämme on jatkuvasti uusia trendejä, jotka eivät välttämättä ole sitä ominta tyyliä ja sen huomannee ehkä vasta jälkikäteen. Tärkeää on myös muistaa se sisustustyyli, jota eniten rakastaa. Vaikka nyt haluaisin jokaiseen huoneeseen peililistoitukset , niin ei se pitkällä tähtäimellä ole sitä ominta tyyliä, eikä kotini aikakausikaan sopisi siihen. On myös tärkeää kunnioittaa kodin aikakautta.

Kollaasissani on ihania tuotteita, joista haaveilen niin pääsanoma on kuitenkin tuo värimaailma, josta pidän ja jota yritän ylläpitää kotona. Tähän vaaleaan kotiin olisi ihana saada Laura Annalan taidetta, huomasinkin, että häneltä voi tilata myös printtiversioita.

Kaiken kaikkiaan minua kiinnostaa nyt rennot vaaleat kotivaatteet, pehmeät materiaalit, suuret takit ja kotoilu. Juhlia toki kaivaten, kunhan korona-aalto on laantunut.

Nyt vielä kuppi kahvia ja kotitöiden kimppuun, tai ehkä pieni välilepo ja sitten!

H&M Ribattu pyjama/Laura.annala.art (lannalart.com)/Torso Table Lamp, 37 (menuspace.com)/Isabel Marant, Étoile – Gastoni wool-blend jacket | Mytheresa/Jacquemus – Le Bob Jacquemus wool bucket hat | Mytheresa

muoti sisustus
Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *