Kontin parhaat palat

Coco Sweet Dreams

Kerta se on ensimmäinen, kun saa yöpyä kontissa.

Sain Scandicilta erikoisen kutsun tulla yöksi konttiin ja mehän mentiin. Scandic To Go -kontti oli kaikin puolin tosi cool, vaikka minä keskityin näköjään kuvamaan lähinnä vessaa. Se vaan oli mielestäni kontin hienoin osa, terassia merinäkymällä unohtamatta.

 

Huomasin, että kontin kylpyhuone muistutti paljon Tukholman Scandic Grand Centralin vastaavanlaista, valkoinen vain on vaihtunut harmaaseen. Tykkään tästä harmaasta, ihan semisti vihreään taittuvasta sävystä.

Kontti oli tuotu rekka-autolla suoraan laiturin läheisyyteen, lapsukaiset oli koko ajan hyppäämässä uimaan - saatiin olla vähän sydän syrjällään. Voi sitä rauhaa, kun he viimein simahtivat.

Hotellien puhtaisiin ja valkoisiin lakanoihin ei kai kyllästy koskaan. Ne tuntuvat aina yhtä ihanilta. Tämän takia tykkään kotonakin valkoisista lakanoista ja vaihdan niitä tiuhaan tahtiin.

Tilanne, kun meille tuotiin aamupala läheisestä saaresta, aika ainutlaatuista.

Kontti on vielä hetkisen Teersalossa, ihan pian se matkaa Hankoon. Oletteko muuten reissanneet Saariston rengastietä? Me ihastuttiin kovin näihin maisemiin ja päätettiin joku hetki hurauttaa se läpi minun pikku Fifillä, eri paikoissa yöpyen. Me myös innostuttiin kovin tuosta kontista ideana - olisko ihan huippua kunnostaa vanhasta kontista pieni mökki!?!

Kiitos vielä Scandicille tästä hauskasta kokemuksesta! Scandicilla näkyy olevan kisa, jossa onnekas voi voittaa yön kontissa, lue lisää täältä.

Kommentit

retromoderni (Ei varmistettu) http://retromoderni.blogspot.fi/

Konttimökistä ollaan haaveiltu jo parisen vuotta. Sellainen olisi hieno, mutta kohta niitä taitaa tulla myyntiin asti valmiiksi laitettuina ja hinnat kohoavat varmasti melko koviksi.

Mathias (Ei varmistettu) http://mathiask.com

Kuuntelen juuri laineiden liplatusta veneessä Teersalon satamassa. Onkohan kontti jo matkannut eteenpäin?

Coco
Coco Sweet Dreams

Se muistaakseni lähti torstaina tai perjantaina kohti Hankoa...

maikku67
Vihreitä unelmia

Me hurautettiin rengastie viime viikolla yhdellä yöpymisellä. Haaveissa on ollut tehdä tuo fillareilla, mutta en jaksanut odottaa, että saataisiin aikaiseksi :) Tosi kaunista seutua!

mkh (Ei varmistettu)

Hei, pakko kysyä, mikä luomiväripaletti vilahtaa kylppärikuvissa? Sävyt näyttävät tosi hyviltä! :-)

Coco
Coco Sweet Dreams

Se on IsaDoran eye shadow palette, 56 smoky eyes. :)

Kommentoi