Kori

Coco Sweet Dreams

Kyselette aika ajoin meidän metallisesta korista joten ajattelin omistaa sille ihan oman postauksen. Kori on siis hommattu Clas Ohlsonilta joulukuussa 2011. Etsin pitkään kivaa koria ja ihastuin tuohon metalliseen kaikessa yksinkertaisuudessaan. Haaveissa vähän siintää edelleen Asplundin Code mutta viidensadan euron hintalappu vähän huippaa.

Mutta onse komia!

Kommentit

Jatta (Ei varmistettu)

Mulla on kans totakokoa oleva rautakori jossa kantokahva, niin on helppo siirrellä. Tapanani on sillä viedä usein liinavaatteita yms.. tomutukseen ulos :)

Vierailija (Ei varmistettu)

Kyseessä on siis täysi kopio, aitoihin voi tutustua täällä: www.korbo.se
Suosittelen lämpimästi, jotenkin kopiot on aina ikäviä!

Coco
Coco Sweet Dreams

Jatta, joo meillä myös kaikenlaisissa käytössä. Monesti kuskaan pyykkejä juuri tuolla korilla pyykkitupaan.

vierailija, niin kai, mutta ei mun mielestä mikään paha tapaus. Tosi edukas ja kätevä kori silti, metallikorejahan on ollut maailma täysi jo piiiitkän tovin. Olen kyllä samaa mieltä että kopiot ovat ikäviä ja esim designhuonekaluissa suunnittelijan kuuluu saada työstään palkka.

Tasaraita

Meiltä löytyy samainen kori. Olen ihaillut juurikin noita  korbon koreja mutta lähes sata euroa metallikorista? On mielestäni aika överihinta.  Useissa design-tuotteissa ymmärrän hinnan, toki toimivuudesta, kestävyydestä ja laadukkaista valmistusmateriaaleista kannattaa maksaa. Mutta Korbon korien kohdalla en ihan ymmärrä mistä niinkin korkea hinta koostuu.  Clasun kori ajaa ainakin meillä hyvin asiansa vaikken yleensä kopioita suosikaan. 

Vierailija (Ei varmistettu)

Okei,mä en edes tiennyt ton korin olevan kopio kun omani Plantagenista ostin... :/

Kommentoi