Koti 21:15

Coco Sweet Dreams

Meidän koti sellaisenaan, kello 21:15.

Huh, lapset nukkuu viimein kuin tukit, minä istun ja ihmettelen. Poju kuorsaa, tyttö nukkuu pieni Miu-kissa kainalossa(omaperäinen nimi). Hengaan usein tähän kellon aikaan takkahuoneen lämmössä ja selaan sähköposteja, usein myös kirjoitan blogia, niin nytkin. Kohta hääräilen ja kävelen ympäri taloa, nappaan mukaani leluja ja vaatteita lattioilta. Kerään pinoja, viikkaan, valmistelen, pyyhin, tiskaan ja teen iltapalaa. Kymppiuutiset on pakko katsoa. Käyn pikasuihkussa ja tsekkaan lapset samalla, kun kävelen makuuhuoneeseen lukemaan lehtiä tai kirjaa. Tilasin muuten tänään kirjakauppaan Fifty shades of gray (Maj:n suosituksesta) ja How to be parisian. Onpahan sitten  lukemista lomalle. Niin me varattiin rantaloma keväälle, sitä odotellessa. 

Siinäpä sekalaiset höpinät tältä paikalta, ihania unia!

xxxx

Kommentit

Riika V.
Koti Kumpulassa

Meilläkin on ihan kamala (ihana) matkakuume ja rantaloma toukokuulle suunnitteilla! Mietittiin Kreikkaa kun ei olla koskaan siellä käyty. :)

Coco
Coco Sweet Dreams

Me mennään taas Turkkiin, se on mulle rakas paikka. Kreikka houkuttaisi kyllä kans, en ole varmaan siellä koskaan ollutkaan, siellä on vaikka mitä ihania paikkoja... Santoriniin on pakko päästä joskus! <3

Riika V.
Koti Kumpulassa

Turkki on meillä kans listalla. :) Ollaan oltu pari kertaa ja tykätty kovasti.

VIIRU.P (Ei varmistettu)

heh...mäkin alootin uuden vuoden lukemalla 50 shades of gray.tä tilasin heti koko trilogian. pakkohan se on lukea! :)

Coco
Coco Sweet Dreams

Kuulema on aikamoinen. :)

louji (Ei varmistettu)

Mulla on menossa trilogian toinen osa ja täytyy sanoa, että on melkoinen pettymys! :( Ekan kirjan luin muutamassa päivässä, se oli ihan hyvä, mutta tämä toinen kirja on suoraan sanottuna huono! Kirjailija ei selvästikkään ole kirjoittanut ennen, kieli on tönkköä ja lapsellista. Eniten tympii se, että kirjan kirjoittaja on alun perin kirjoittanut ne Twilightin fan fictionina. Plääh. No, haluan luonnollisesti tietää miten trilogia tulee päätökseen, joten pakko tahkoa vielä nuo tiiliskivet loppuun. Ns. irstaat kohtaukset hyppään suoraan yli, ne ei enää jaksa kiinnostaa. :D

Tällaiset arkiset tästä hetkestä tehdyt postaukset ovat todella kivoja. :)

Coco
Coco Sweet Dreams

Kiitos! Tätä oli kiva tehdä, oli sellainen hyvä flow tuona hetkenä. :)

maikku67
Vihreitä unelmia

Hauska sisustuselementti nuo terassin kottikärryt ;)

Coco
Coco Sweet Dreams

Mua hymyilytti sama. Mies kärrää sillä puita joka päivä. <3

inspirations (Ei varmistettu) http://favouriteinspirations.blogspot.fi

Hauska postaus, ihanaa reissusuunnittelua!

I May Say (Ei varmistettu)

Jaksaisipa vielä 21.15 korjailla yhtään mitään. Käyn yleensä lapsen kanssa samaan aikaan nukkumaan tai käyn suihkussa, käperryn sänkyyn lukemaan tms. Laitan kodin ja etenkin keittiön kuntoon iltapalan aikana tai sen päätteeksi. En kestä herätä sekasotkuun. Illalla en edes jaksa miettiä seuraavan päivän vaatteita, vaan mietin ne juuri ennen kuin nousen ylös sängystä.
Huomisesta alkaen mies on koko viikon työmatkalla, joten aamuissa ja illoissa on extrarypistystä :-)
Mä lähden helmikuussa käymään kaukana. Vähän kaupunkimaisemia ja tropiikkia. 10
päivän irtiotto arjesta miehen kanssa ihan vaan kahdestaan. Lapsi jää hyvään hoitoon rakkaiden tätiensä ja serkkujensa hellään huomaan.

Olive (Ei varmistettu)

Kiva postaus :) Teen ihan samoja juttuja lasten mentyä nukkumaan. Mistä teidän takkapuuteline on hankittu? Takkapuuteline olisi hankintalistalla ja ollaan mietitty, että mistä löytyisi katseen kestävä sellainen. Mukavaa viikonloppua!

Coco
Coco Sweet Dreams

Heippa, takkapuuteline on ostettu Vepsäläiseltä.... en tarkkaan muista enää minkä merkkinen se oli... täytyy tarkistaa....

Kommentoi