Kotihiiri

Coco Sweet Dreams

Yleensä pääsiäisen pyhinä minulle tulee jossain välissä vähän tylsää, mutta täällä omakotitalossa ei olla yhtään pitkästyttävää päivää nähty. Aina löytyy jotain hommaa tai fiksattavaa. Ulkona ollaan suurinosa ajasta.

Tänään piti lähteä munakuppi -bileisiin, mutta jäinkin kotiin saunomaan. Täältä maalta ei niin helposti lähdetäkään kaupungille, toisaalta kivaa kun kaupunkireissuista tulee oikein tapahtuma. Laitetaan vähän parempaa vaatetta ja huulipunaa. Kerran kun sinne asti lähdetään. :)

Kuvat parin viikon takaiset, kun kokeilin vähän bailuvaatteita.

Mahtavaa vapaapäivää, ottakaa iisisti. ♥

Kommentit

Vierailija (Ei varmistettu)

Kuinka pitkä olet ja minkä verran painat?

Coco
Coco Sweet Dreams

Heippa Vierailija, olen lyhyt ja kevyt. :) Käytän mielelläni korkokenkiä, jotta saan lisää pituutta ja ryhtiä olemukseeni.

stiinapauliina (Ei varmistettu) http://stiinapauliina.blogspot.com

Kuulostaapa hyvältä :) Saanko kysyä, miten pitkä matka teillä on kaupunkiin? Itse olen myös muuttamassa maalle (monen ihmetykseksi) ja sieltäkin täytyy "oikein lähteä" kaupunkiin, mutta siinäkin on omat hyvät puolet, kuten kirjoitit :) Kiva lukea, miten viihdytte siellä niin hyvin ja teillä on aivan huikean kaunis koti.

Coco
Coco Sweet Dreams

Stiinapauliina, Mä myös monen ihmetykseksi palasin maalle, ajattelin pitkään et olen kaupunkityttöjä, mut viimeistään lasten myötä muutto tänne oli ihan paras ratkaisu. Me tykätään molemmat laittaa kotia ja pihaa kuntoon, loputon työnsarka, mut kivaa hommaa. Keskustaan on tosi kivaa piipahtaa ja siellä käynneistä tulee ihan erilaisia kuin ennen. Ajomatkaa on noin 20-25minsaa autolla. 

Vierailija (Ei varmistettu)

Aivan ihanat kengät!! Mistä ja mihin hintaan?

Coco
Coco Sweet Dreams

Vierailija, ne on Nina`sista, viime kesänä ostettu. Unohdan aina kenkien merkin, mun täytyy käydä tarkistamassa...

Coco
Coco Sweet Dreams

...merkki on L'autre chose.

Vierailija (Ei varmistettu)

Siis aivan ihana tuo musta vaatesäilytysteline vai mikä lie. Saanko udella mistä olette hankkineet sen?

Coco
Coco Sweet Dreams

Vierailija, se on Hay:n loop. :) siihen on passeli kerätä työvaatteet... Yms käyttövaatteet.

Kommentoi