Kotimatkalta kuvattua

Coco Sweet Dreams

Me körötellään melkein päivittäin kaupungilta maalle, sinne missä meidän koti on tuleman. Tässä vähän kuvasia matkanvarrelta. Kaupungin hulinat vaihtuvat yks kaks hiljaisiin peltoihin ja aika tuntuu pysähtyvän. Onpa tilaa omille ajatuksille. Hiljaisuus on välillä jopa outoa ja se ettei päivällä ihmisiä näy missään, kukaan ei kävele vastaan. Ja jos kävelee niin ainakin moikataan.

Ja voi miten ihania ihmisiä tuolla kylässä asuu ja niin helppo tutustua. Terkkuja vaan!

Kommentit

Vierailija (Ei varmistettu)

Hei!

Kiitos kivasta blogista!

Oletteko remontissa tutkineet / korjanneet talon perustaa jollain tavalla? Jos niin miten? Meillä on kiikarissa 70 luvun talo, mutta maavarainen betonilaatta mietityttää.

Voi, miten kauniita ja rauhallisia kuvia!

Monas (Ei varmistettu) http://www.monasdailystyle.com/

Oi ihan mielettömän ihania kuvia!! <3 <3 :)

Vierailija (Ei varmistettu)

Voi, miten kaunista <3

Paula (www.a-little-glitter.blogspot.com) (Ei varmistettu) http://www.a-little-glitter.blogspot.com

Upeita kuvia! Itse olen asunut koko lapsuuteni Helsingissa ja sittemmin ympari maailmaa suurkaupungeissa. Kuukausi sitten muutin perheeni kanssa pienelle paikkakunnalle Ruotsissa. Tama on minulle valtava muutos, mutta tunne taalla rauhan keskella on mahtava. Onneksi uskalsin lahtea tanne. Meidat on otettu vastaan aivan ihanalla tavalla, ja sekin tuntuu hyvalta. :-)

Terkuin,
Paula Ruotsista
http://www.a-little-glitter.blogspot.com

Jatta (Ei varmistettu)

Ihanaa ja rauhallista, eikö? Elämisen laatua parhaimmillaan :)

Kulkeeko teiltä mitään julkisia kaupungille, jos ei aina autolla viitsisi lähteä?

Vanha sininen (Ei varmistettu)

Kaunista. Onko tämä Turusta sisämaahan vai saariston suuntaan? Me asutaan tuosta kartalla etelään, Länsi-Uudellamaalla. Ollaan tykätty kovasti siitä rauhasta ja kauneudesta. Pikkukaupunki lähellä joten ihan orvoksi ei olo koskaan tule, ja työt useampana päivänä viikossa pääkaupunkiseudulla. Saa kaikesta parhaat puolet!

Coco
Coco Sweet Dreams

Vierailija, me uusittiin salaojat kokonaisuudessaan ja joku kaivo. :) Kuvattiin viemärit ja uusiittin vesijohdot muun muassa. Lisäksi laitettiin koko taloon lattialämmitys. <3 Kaikki oli sinäänsä talossa kunnossa, mutta haluttiin pelata varman päälle ja laittaa kuntoon. 70- luvun taloissa kannattaa tosiaan olla tarkkana ja tsekata mm. sokkelit sun muut. Laita mulle vaikka sähköpostia jos haluut jutskata enempi. :)

Hella ja houkutus, minäkin pidän niin tuosta rauhallisuudesta. <3

Monas, kiitos! <3

Vierailija, kiitos!

Paula, mahtavaa kuulla. Rauhallinen asuinympäristö on aivan ihana juttu - myös lapsille. <3

Jatta, kyllä! <3 Joo, bussit kulkee noin puolentunnin välein. Pysäkki on ihan lähellä ja ajattelinkin hyödyntää bussia työmatkoihin ja kesällä pyörää. En millään haluaisi ostaa omaa autoa. Saa nähä...

Vanha sininen, oiskohan toi vähän sisämaahan? Sama juttu meillä, työt kaupungissa joten näkee maaseutua ja kaupungin vilinää tasaisesti.

 

Vierailija (Ei varmistettu)

Ihanilta näyttää maisemat! Miten pitkä työmatkastasi muodostuu? Onko ihan pyörällä taitettava?

Karolina (Ei varmistettu)

Ensi vuoden suunnitelmasi olisi yhtä hyvin voinut olla minun kiroittamani! :) Olen nimittäin ajatellut ihan samoja asioita, paitsi en ehkä tuota huulipunajuttua. :)))

Taidan ottaa ensi vuoden teemaksi terveellisyyden. &lt;3

Layla (Ei varmistettu)

Itse olen aina sydämeltäni ollut "maalainen", vaikka kaupungissa olen syntynyt ja elänyt mutta kaikki lapsuuden ja nuoruuden mahdolliset lomat vietin aina maalla rakkaiden isovanhempien hoteissa. Noista kuvista tulee niin hyvä fiilis itselleen, aivan kun toinen maailma kutsuisi luokseen unenomaisin tuntein. Kiitos kauniista ja raikkaista kuvista, niitä on ilo katsella. :)

fredrika (Ei varmistettu)

Ihania kuvia Coco - blogistasi välittyy aina ihanan rauhallinen tunnelma ja hyvät fiilikset! :)

Kommentoi