Kotona juuri nyt

Coco Sweet Dreams

Kotona juuri nyt (tai nut, sanoisi herttainen siskontyttöni). 

Minulla on varsinainen taulupaja meneillään ja välillä tuntuu, että voisin höperöityä tänne kotiini taulujeni kanssa. Onneksi kuitenkin nuo pienet jälkikasvut pitävät liikkeessä ja hyvin pitävätkin. Kaikenlaiset paljon keskittymistä vaativat tekemiset kiinnostavat juuri nyt. Ja innostusta on vaikka mihin, kuten kitaratunneille kuunneltuani tämän biisin. Blogihommat kuuluvat samaan kastiin ja nyt onkin muuten oiva tilaisuus esittää postaustoiveita, mistä se haluaisitte lukea ja ennen kaikkea nähdä kuvia? 

Rauhallista iltaa täältä Turusta, voikaahan hyvin!

Kommentit

Nellen (Ei varmistettu)

Toivoisin enemmän kuvia ihan arkisista asuista ja tekemisistä. Tykkään blogisi visuaalisuudesta, siksi palaan tänne kerta toisensa jälkeen! :)

Riikk_a (Ei varmistettu)

Hei Coco, kiitos kauniista blogista. :)
Mielenkiintoni heräsi tuosta sohvasta, mistähän se mahtaa olla hankittu?

Coco
Coco Sweet Dreams

Hei, se on Hakolan Filippa -sohva. Aivan ihana!

Husik (Ei varmistettu)

Tuo sun biisilinkki ei toimi.

Vierailija (Ei varmistettu)

Kauniita kuvia kauniilta tekijältä ...

Cillatar (Ei varmistettu)

Mua kiinnostais kosmetiikka, meikki ja hiuspostaukset. Sekä vinkit kaupunkilomille pakkaamiseen sekä muutenkin toimiviin vaate/asustekokonaisuuksiin viikonlopun kaupunkilomalle :)

Vierailija (Ei varmistettu)

Sisustus- ja pihajuttuja. Jos materiaalia tai inspistä ei aina löydy omista nurkista, niin kaikenlaiset kollaasit ja muualta poimitutkin kuvat ovat hyviä. Asukuvia katselen myös mielelläni. En tiedä, onko tässä blogissa sellaisia kauheasti ollut, mutta erilaiset elokuva- ja kirjavinkithän on kans kivoja. :)

Kommentoi