Kotona tapahtuu

Coco Sweet Dreams

 

 

Instagramissa vilahtikin kuvaa ruokailutilasta, joka koki pieniä muutoksia. Roudasin olohuoneen puolelta vähän juttuja ja nyt musta talja ja daybed värittävät tilaa. Ei ole yhtään niin kolkon näköistä. Instagramiin laitan muuten aika usein niin sanottuja etukäteiskuvia ja tunnelmia tulevista blogipostauksista. Sinne tulee päivittymään myös kuvia meidän tulevasta kaupunkilomasta, jota odotan jo todella innolla. Lähtötunnelmissa ollaan!

/greeting from our dining room. Soon off we go... but now packing, cleaning aaand packing. I´ll be back on track! x

Instagram: @dreamscoco

Kommentit

A.E.A (Ei varmistettu) http://www.unionoffood.com

Todella hyvän näköistä! Minkä merkkinen toi teidän ruokapöydän yläpuolella oleva lamppu on? Noi teidän valtavat ikkunat ovat kyllä jotain--upeita! Miten hoidatte ikkunanpesun? Itse olen vasta aloittanut urakan kun asumme Jugend-talossa ja ikkunoita tuntuu olevan loputtomasti (siis kun yksi ikkuna koostuu monesta pienestä ikkunasta) ja niiden avaaminen on varsinainen enigma itsessään. Keväällä ei ollut aikaa mutta kesällä siitä ei kyllä pääse pakoon kun aurinko paljastaa karun totuuden:D I will find a way...I hope.
Rentouttavaa lomaa teille:)

Coco
Coco Sweet Dreams

Lamppu on vanhemmiltani, se on ehkä 70-80-luvulta ja ollut alunperin isäni työpaikalla tehtaassa... en tiedä/usko, että tuolla on mitään merkkiä.... kannattaa tsekata kirppikset läpi, sieltä löytynee vastaavanlaisia. Ehkä. :)

Teidän koti kuulostaa ja näyttää aivan ihanalta, jugend-talot ovat tosi kauniita ja tunnelmallisia. Sulla on oikein ihana blogi muuten. <3

Rentouttavaa lomaa ja kesää! :)

A.E.A (Ei varmistettu) http://www.unionoffood.com

Voi kiitos:) Täytyy pitää toi lamppu mielessä, fiilistelen tällä hetkellä niin harmaan ja kullan yhdistelmää:)

Thevillis (Ei varmistettu)

Kaunis ja kodikas ja todellakin ei ollenkaan ns. kolkko tai liian kliini, osaat! Olen huomannut, että olet kovin kiireinen, silti uskaltaudun kysymään ja vastaat, jos kerkiät:) Olemme hankkimassa tuollaista pyöreää ruokapäytää (Eero Saarisen) ja siihen olisi mahdollisuus ottaa joko maalattu- laminaatti-tai marmoripinta. Marmori tietenkin the best, mutta onko päytänne maalatulla pinnalla ja kuinka koet sen kestävän tavallista elämää? Lähteekö lika helposti pois, onko se arka esim. kahvikupin lämpöisille astioille? Niin ja ennenkaikkea, mukavaa viikonloppulomaa!

Coco
Coco Sweet Dreams

Pinta on sellainen kiiltävä ja se naarmuuntuu helposti, on toki helppo pitää puhtaana ja pyyhkiä. Ottaisin kuitenkin ehdottomasti sen marmoripinnan, jos budjetti vaan mitenkään antaa periksi!?

Jos nyt hankkisin pöytää, niin minua vois kiinnostaa myös uniikin pöydän teettäminen... jalkojen hitsaus ammattilaisella ja kauniin marmorikannen tilaaminen... esim. granikka.com (Taivassalossa) tai erikstone.com ... näiltä molemmilta olen saanut hyvää palvelua yhteen toiseen projektiin liittyen.

Sarilleli (Ei varmistettu)

Niin tyylikästä ja kaunista! Totean jälleen, että sulla on erittäin hyvä maku. Kiitos ihanasta blogista! odotan innolla postauksia kaupunkimatkaltanne :)

Coco
Coco Sweet Dreams

Voi kiitos kaunis. Lämmin kiitos kun käyt lukemassa. <3

Jenn1 (Ei varmistettu)

Tosi kivan näköistä! Mikä tuon Vuittonin mallinimi on, joka on pöydällä? Pakko saada!

Coco
Coco Sweet Dreams

Mä olen saanut laukun lahjaksi äidiltäni kauan aikaa sitten... en siis osaa sanoa. :/

Kommentoi