Kuohuviiniä siskoni

Coco Sweet Dreams

 

Yhteistyössä Divici Organic Prosecco

Yritän aina säännöllisesti pyytää isosiskoni luokseni kylään, sillä meillä on aina paljon juteltavaa ja saan häneltä aina tukea mieltäni askarruttaviin asioihin. Isosiskoni on todella fiksu, epäitsekäs ja ehkä empaattisin ihminen mitä tiedän. Hän on myös jumalaisen kaunis niin sisältä kuin ulkoa ja vannon, että kaikki jotka hänet tuntevat ajattelevat samoin. Painakaa sydäntä, jos haluaisitte nähdä häntä useamminkin blogini puolella. 

Ennen tupareitani meillä oli siskoni kanssa tyttöjenilta ja maisteltiin tuota tupareihini kaavailtua italialaista luomuproseccoa, joka oli kovin mieleemme. Pidän erityisen paljon kuivista juomista, extra dry on aina kestosuosikkini. Pullo on myös viehättävä kaikessa yksinkertaisuudessaan, kaunis kattauksen seassa taikka sohvapöydällä coolerissa.

Tämä pirteän hedelmäinen juoma oli omiaan juustotarjottimen ja eksoottisten hedelmien kanssa. Voisin kuvitella, että tämä kattaus on toimii kaikenlaisissa tilaisuuksissa ja illanvietoissa. Miksipä ei myös rauhallisissa spa-illoissa kynttilämeren ja kylpyammeen vierellä.

Kotini on mielestäni parhaimmillaan auringonlaskun aikaan. Isot ikkunat näyttävät aurinkoisina iltapäivinä vaihtuvia taideteoksia horisontissa.

 

Paljettimekkoni on muuten löytö turkulaisesta Lainahöyhenissä -putiikista, jota pitää erittäin sympaattinen leidi humalistonkadulla. Sieltä voi vuokrata tai joitain kultakimpaleita myös ostaa omakseen. Itsenäisyyspäivän kemut ovat ihan oven takana ja tuleviin bailuihin ajattelin ostaa tuota lempiproseccoa ja käydä katsomassa löytyisiko minulle juhlavaa mekkoa edellä mainitusta liikkeestä.

 

Ihanaa, kun pian alkaa juhlakausi!

 

Iittalan Ultima Thule kuohuviinilasit saatu blogin kautta.

 

Kommentoi