Kupliva piknik rannalla

Coco Sweet Dreams

Kaupallinen kampanja, Yhteistyössä Pongrácz Rosé

 

Meidän yhteinen taival Pongrácz Rosén kanssa on itseasiassa salaperäisesti saanut alkunsa Helsingissä yhdessä hotellihuoneessa. Sen jälkeen olemme tavanneet merenrannalla auringonlaskiessa. Voitte vaan kuvitella, että odotan kolmatta tapaamistamme hyvin mielenkiinnolla!

Tämän yhteistyön myötä olen päässyt koemaistamaan aivan ihanaa rosé-kuohuvaa. Aiemmat mielikuvani rosé-juomista ovat olleet hyvin negatiivisia ja olin jo päättänyt, että mitkään rosét eivät ole meikäläisen makuun. MUTTA nyt on tämäkin väärä olettamus korjattu. Itseasiassa niin hyvin, että jatkossa valitsen mielummin tämän rosén kuin tavallisen skumpan. Minun mielikuvani rosésta on ollut kitkeryys ja happamuus, mutta Pongráczin versio on kaikkea muuta. Vaikka juoma on kuiva ja sitruksinen, voi siitä aistia muun muassa vadelmaa, karhunvatukkaa ja punaherukkaa. Itse ehkä yhdistäisin Pongrácz Rosén esimerkiksi juustoiseen salaattiin - johonkin kevyeen.

Eteläafrikkalaisen Pongracz Rosén takana seisoo Elunda Basson, hän on yksi harvoista naispuolista viinitekijöistä maailmalla.  Hänestä tulikin mieleen isosiskoni, jonka suurimpia haaveita on oma viinitila Ranskassa. Voisinpa lähteä osakkaaksi. Kymmenen pistettä siis Elundalle tästä merkittävästä suorituksesta, well done!

Aloin mielenkiinnosta tutkimaan miten tätä roséviiniä on valmistettu. "Rypäleet ovat kasvaneet Länsi-Kapmaan alueella, jossa ilmastoa viilentää raikkaat merituulet. Viini on käynyt ensin viileissä terästankeissa ja happoja on pehmennetty maitohappojälkikäymisen avulla. Toinen käyminen on tapahtunut perinteisen menetelmän mukaan pulloissa, joissa viiniä on kypsytetty kaksi vuotta sakkojen kera."

Tästä reissusta merenrannalla opin sen, että hyvä ruoka ja juoma auringonlaskiessa on aina hyvä idea. Rosé voi olla sittenkin hyvää ja näitä piknikkejä pitäisi harrastaa paljon paljon enemmän!

Oletteko päässeet jo maistamaan Pongrácz Roséa?

/ a picnic by the seaside

 

 

Kommentit

maikku67
Vihreitä unelmia

Ei ole tullut maistettua, mutta kuvasi ovat taas aivan mahtavia!

Coco
Coco Sweet Dreams

Kiitos! :) meri ja kalliot on aina niin kuvauksellisia. <3

Jenninen (Ei varmistettu)

Mistä noi ihanat viinilasit ovat??

Coco
Coco Sweet Dreams

Tuossa meidän lähellä oli viime kesänä pihakirppis. Löysin noi kristallilasit sieltä, oli kyllä tosi hyvä kauppa - kuusi kristallilasia kuudella eurolla. Kantsii tosiaan tsekkailla kirppikset tai kysellä tuttavilta vaikka lainaan...

Kommentoi