Kuulumisia kotoa

Täällä ollaan edelleen myös blogin puolella. Joskus elämä kiirehtii, yllättää, antaa odottaa, nukuttaa ja tuo eteen kaikenlaista ettei tänne vaan ehdi. Olen halunnut jo monet kerrat tulla kertomaan uusimmista sisustusjutuista kotona ja muistakin edesottamuksistani. Nyt aikaa vihdoin on!

Ensiksi haluan sanoa mielipiteeni siitä miten tärkeää on nyt olla oman perheen kesken. Pienistäkin kokoontumisista viheliäinen korona saa usein alkunsa. On vastuullista myös muistaa nyt niitä ihmisiä, jotka ovat oikeasti suuressa ahdingossa koronan takia. Toimitaan viisaasti ja epäitsekkäästi, eikö vaan!

Iloisia hetkiä on ollut huolimatta yleismaailmallisesta tilanteesta. Olen saanut todella hyvän mielen, kun naistenpäivänä bongasin Facebookin marketplacesta viehättäviä kynttilöitä, joita teki suloinen Elvira. Sovin treffit hänen kanssaan ja ostin muutaman kynttilän itselleni. Jaoin kuvia näistä kynttilöistä somessa ja tämän herttaisen nuoren naisen kynttilät ovat saaneet sen jälkeen suuren suosion ja niitä myydään nyt myös Pop Å:ssa. Ihanaa, kun voi olla avuksi ja tukea pienyrittäjiä. Elviran instagramiin ja kynttilöihin pääset tästä.

Yritän aktivoitua taas blogijuttujen kanssa, sillä mielessä on monta kotiaiheista juttua. Tulossa on muun muassa eteisen uudistus ja tyttäreni huoneen uusi kaappi.

Tehtävälistalla on keittiön kaapistojen lisääminen, mahdollisesti uusi työtaso (sillä allekirjoittanut sahasi aikoinaan tason vähän niin ja näin), työhuoneen rakentaminen (hello etätyöt!) ja uudet kaapistot. Minulla on vahva näkemys miltä kaiken tulee näyttää, mutta on turhauttavan hankalaa saada se oma visio ja käytäntö kohtaamaan. Siinä lienee syy miksi minulla harmaantuu hiukset.

– Ikuinen esteetikko: Henna

koti sisustus
Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *