Kuulumisia talonkulmalta

Coco Sweet Dreams

Meikkis on ollut vähän menossa ja kamerani kotona, joten tässä vain yksi ainokainen ikkunakuva. Tässä on olohuoneen päätyä, ikkunat ovat tuosta vieläkin suuremmat toiselta puolen. Meidän piha yhdistyy kauniisti nyt olohuoneeseen, pidän myös kovin tuosta modernin ikkunan ja vanhan tiilitalon kombosta.

Arvatkaa vaan odotanko ensi kesää, että pääsen nauttimaan pihasta. Istutin syksyllä ihan hirmuna kukkasipuleita ympäri pihaa, niin paljon etten enää muista mitä missäkin on. Valkoisia tulppaaneita - eri lajeja ja isoja ukkolaukkoja pitäisi keväällä putkahtaa.

Hei, huomenna käynnistyy kiva arvonta. Heti aamusta.

Tulkaa taas käymään!

Kommentit

Anne Malia (Ei varmistettu)

Heissuliveissuli, tulit mieleen kun näin tuon kuvan

http://elisabethheier.blogspot.fi/2012/10/finaleplass.html

siinä on kivasti 5x5 valkoista laatoitusta ja betonitaso

Coco
Coco Sweet Dreams

Anne, ou jee! Tietkö, mä olen etsinyt vaikka millä mitalla inspiskuvia juuri tuosta laattakoosta tuloksetta. Kiitos siis paljon tästä, pitää vielä päästä yhteisymmärrykseen A:n kanssa noista laattajutuista. Saa nähdä. Ja josko ensi viikolla vihdoin nähtäisiin, tämä viikko meni yhdessä hujauksessa! Aika hirmumysky tääl Turus. :)

Vierailija (Ei varmistettu)

sulla oli viimejouluna täällä ohje sellaisiin helppoihin itse tehtyihin paperitähtiin.. Vieläkö ohjetta löytyisi jostain? :)

Coco
Coco Sweet Dreams

Juu, siirsin sen tänne Lilyyn. http://www.lily.fi/juttu/joulutahtoset

kaikki joulu-aiheiset jutut löydät tuolta joulu -tagin alta.

Kommentoi