Kylässä Tampereella

IMG_1366.JPG

Hulvattomat terveiset Tampereelta. Vierailin muun muassa tämän ihanan naisen kodissa ja tehtiin ruokahommia porukalla. Minulle tulee aina niin ihanan kotoisa olo, kun vierailen ystäväni kotona ja tapaan hänen perhettään.

IMG_1367.JPG

3A4C83D7-EDD5-44D2-BEF9-6F6ECCB2386E.jpg

IMG_1369.JPG

IMG_1371.JPG

IMG_1370.JPG

IMG_1377.JPG

IMG_1375.JPG

IMG_1373.JPG

IMG_1372.JPG

Toinen rakas ystäväni oli mukana ja hän loihti meille makoisia lohiruisnappeja – näistä on pakko jakaa resepti teillekin, olivat niin suuri menestys kaikkien mielestä.

Lohiruisnapit

Lohta

Wasabituorejuustoa

Rucolaa

Seesaminsiemeniä

Ruohosipulia

Ruisnappeja

Osta kalatiskilta lohta ja pyydä, että lohifileestä otetaan nahka pois ja että kala leikataan pituussuunnassa kolmeen samankokoiseen palaan.

Laita kalapalat kokonaan veteen, johon on lisätty 1 dl suolaa. Anna lillua vedessä ainakin puolisen tuntia.

Voitele ruisnapit wasabituorejuustolla. Laita päälle rucolaa.

Paista kalat pannulla pikaisesti, niin että pinta saa nopeasti väriä. Leikkaa ruisnappeihin sopivat palat kalasta. Koristele silputulla ruohosipulilla ja seesaminsiemenillä. Mausta suolalla ja pippurilla. Niin hyvää!

koti sisustus ruoka-ja-juoma diy
Kommentointi suljettu väliaikaisesti.