Kylässä Tampereella
Hulvattomat terveiset Tampereelta. Vierailin muun muassa tämän ihanan naisen kodissa ja tehtiin ruokahommia porukalla. Minulle tulee aina niin ihanan kotoisa olo, kun vierailen ystäväni kotona ja tapaan hänen perhettään.
Toinen rakas ystäväni oli mukana ja hän loihti meille makoisia lohiruisnappeja – näistä on pakko jakaa resepti teillekin, olivat niin suuri menestys kaikkien mielestä.
Lohiruisnapit
Lohta
Wasabituorejuustoa
Rucolaa
Seesaminsiemeniä
Ruohosipulia
Ruisnappeja
Osta kalatiskilta lohta ja pyydä, että lohifileestä otetaan nahka pois ja että kala leikataan pituussuunnassa kolmeen samankokoiseen palaan.
Laita kalapalat kokonaan veteen, johon on lisätty 1 dl suolaa. Anna lillua vedessä ainakin puolisen tuntia.
Voitele ruisnapit wasabituorejuustolla. Laita päälle rucolaa.
Paista kalat pannulla pikaisesti, niin että pinta saa nopeasti väriä. Leikkaa ruisnappeihin sopivat palat kalasta. Koristele silputulla ruohosipulilla ja seesaminsiemenillä. Mausta suolalla ja pippurilla. Niin hyvää!