Kylpyhuone

Coco Sweet Dreams

Siinä se kylpyhuone, tuo talvi-iltojeni varma pelastaja nyt sitten on. Tihrustin ihan salaa muutaman kyyneleen, ensinnäkin siksi, että sain ystävät apuun näiden saamiseksi taloon ja toiseksi se tunne, että koti on todellakin pian valmis. On ollut vaikeita hetkiä ja ette tiedäkään kuinka paljon odotan, että saan herätä omasta makuuhuoneestani ja kävellä aamulla kylpyhuoneeseeni. Peseytyä, suunnata keittiööni ja keittää kahvia. Tehdä ihan tavallisia asioita kaikessa rauhassa. 

Tämä valkoinen 5x5 laatta oli ensimmäinen ajatukseni, mitä voisin isoon kylppäriin haluta. Mieli muuttui monta kertaa, kunnes valinta oli tehtävä ja kiitän luojaa, että pysyin alkuperäisessä suunnitelmassani. Se on yleensä se oikein.

Ammeen väriä pohdin pitkään. Olin jo kallistumassa liki mustaan ammeeseen, kunnes tajusin, etten halua tilasta liian mustavalkoista. Ehkä sen aika on jo mennyt, ainakin minun sisustusajatuksissa.

 

Amme ja käsienpesuallas on Durat -merkiltä ja olen sen suomalaisuudesta todella ylpeä. Durat on massiivimateriaalia ja kestää kovaakin kulutusta. Teollisuudelta kerätty muovijäte murskataan pieniksi rakeiksi, jotka antavat materiaalille kauniin tekstuurin. Vielä pitäisi päättää millainen peili käsienpesupaikan ylle tulisi? Ehkä pyöreä, mitä mieltä?

 

Huone on nyt ihanan harmoninen ja sitä raikastaa tuo jättimäinen lyyraviikuna. Vaihdoin mustan ruukun pois ja tilalle tuli tuo greigen värinen ruukku Granitista, pehmentää hyvin tunnelmaa.

Kommentit

Hertta
Lilou's Crush

On se kaunis <3

Coco
Coco Sweet Dreams

Niinkuin Herttakin! ;)

MirellaH (Ei varmistettu)

Niin upealta näyttää uuden kotisi kylppärissä. &lt;3
Peiliehdotus, jonka itse saattaisin valita, Muuton Framed peili, joko tämä linkin iso tai sama pienempänä.

https://www.finnishdesignshop.fi/sisustus-peilit-seinapeilit-framed-peil...

Coco
Coco Sweet Dreams

Toi on ihana peili ja oon vähän harkinnut sitä itsekin! <3

Tintta (Ei varmistettu)

Kaunista! Voisitko kertoa tarkemmin tuosta ammeesta, mikä vaikutti valintaan ja millainen materiaali on käytössä? Kuinka syvä amme on? Meillä ammeen hankinta myös ajankohtainen.

Coco
Coco Sweet Dreams

Oon jo vuosia ihaillut noita Duratin tuotteita... täytyy tsekata speksit tilauksesta, palaan asiaan!

Annika. (Ei varmistettu)

Iso pyöreä peili kuulostaa hyvältä, kulmikkaiden muotojen vastapainoksi.

Coco
Coco Sweet Dreams

Samaa mietin itsekin! :)

Meri80 (Ei varmistettu)

Upea &lt;3 Niin pidän tyylistäsi! Malttamattomana odotan lisäkuvia :)

Coco
Coco Sweet Dreams

Niitä tulee aivan varmasti!

La Dolce Musica (Ei varmistettu) http://www.nouw.com/ladolcemusica

Aivan upea kylpyhuone ihanineen yksityiskohtineen!

Coco
Coco Sweet Dreams

Kiitos! <3

Lottass (Ei varmistettu)

oon jo jonkun aikaa lueskellut sun ja lainahöyhenissä-blogin rakennusprojekteja ja nyt piti ihan ääneen tulla sanomaan, että ihailen teidän kummankin rohkeutta ja bosslady-asennetta! oma elämäntilanne on hyyvin erilainen mutta silti näkisin mielelläni itteni joskus tulevaisuudessa myös toteuttamassa tällaista unelmaa ^^

Coco
Coco Sweet Dreams

Kiitos! Varmaankin tälläinen projekti vaatii paljon halua toteuttaa se unelma, joka on ollut ainakin minulla ihan lapsesta saakka mielessä... toteuttaa jotain omaa. Mulla on ollut kaiketi myös paljon hyvää onnea matkassa, sillä kaikki on mennyt tosi hyvin rakentamisen suhteen, monesti kuulee kaikenlaista kommervenkkiä mitä saattaa tulla matkan varrella.

Vierailija (Ei varmistettu)

*tällainen

Teet todella paljon kirjoitusvirheitä blogissasi. Myös sanajärjestyksesi on erikoinen ja usein epälooginen. Olisi hienoa, jos visuaalisena ihmisenä jaksaisit myös paneutua tekstin "visuaalisuuteen" ja panostaa oikolukemiseen. Nyt kuvat ovat oikein tyylikkäitä, mutta teksti on kuin yläkouluikäisen tuotos. Se tuntuu ristiriitaiselta.

Coco
Coco Sweet Dreams

Heippa ja kiitos paljon palautteesta. Varmasti tulee virheitä, aika ei aina riitä oikolukemaan tekstejä ja vaikka lukisinkin, niin niille omille virheille tulee helposti sokeaksi. Koitan petrata! <3

Nannas (Ei varmistettu)

Nyt on muuten styleä. Todella harmooninen, mutta silti persoonallinen ratkaisu. Odotan niin innolla lisäkuvia kodistasi. Onnea valtavasti. Olet kova!

Coco
Coco Sweet Dreams

Kiitos kannustuksesta, tulee tarpeeseen! <3

Mmiiaa (Ei varmistettu)

Tosi hieno! Ja vahva kannatus pyöreälle peilille.

Onko tuo amme kuinka painava?

Coco
Coco Sweet Dreams

Kiitos! Jos en ihan väärin muista, niin amme painaa 200 kg.

Mmmmm (Ei varmistettu)

UPEA! Ja voi kai jo vähän onnitella eli onnea uuteen kotiin&lt;3 hienolla asenteella oot menny ja ei voi muutako hattua nostaa. you go girl! En yhtään ihmettele, että muutamia onnenkyyneleitä tirautettu. Tsemppiä vielä viimemetreille. :)

Coco
Coco Sweet Dreams

Ihana! Kiitos kannustuksesta, saan näistä aina niin paljon voimaa. <3

MarjukkaN (Ei varmistettu)

Mielettömän kaunis ja tyylikäs kylpyhuone. Ihailen sinun omaa vahvaa tyyliäsi, josta uskallat pitää kiinni.

Coco
Coco Sweet Dreams

Kiitos! Mulla on varmaankin aika oma vahva tyyli, joka on karttunut tässä vuosien saatossa. Siitä on helppo pitää kiinni. :)

Kanilii (Ei varmistettu)

Onko tilassa erillinen suihku vsi tuleeko suihku ammeen yhteyteen? Toimiiko tila myös wc:nä?

Coco
Coco Sweet Dreams

Moikka! Joo, suihku on kuvasta katsottuna vasemmalla seinällä, samoin wc. Vaihdan ehkä suihkun jossain vaiheessa, nyt se ei ihan miellytä omaa silmääni, mutta kyseinen suihkusetti kuului talopakettiin, joten otin sen säästösyistä.

Tämä on täydellinen :) You go girl, ihan mahtavaa että projekti on loppusuoralla!

Kommentoi