Kylpyhuoneen kaapilla: kombucha- ja probioottikosmetiikka

Kaupallinen yhteistyö: Kinoko

Vauvan hoidon ja melkoisen kiireisen arjen lomassa pyrin ottamaan säännöllisesti itselleni aikaa ja pitämään rentoja hemmotteluiltoja ihanien tuotteiden kera. Olen tutustunut nyt jo monen viikon ajan Kinokon tuotteisiin, jonka värikkäät purkit saivat minut värikoordinoimaan koko kylpyhuoneen kaapin uuteen uskoon.

Kotimainen Kinoko-sarja hyödyntää kombuchaa ihonhoidossa ja sen tuotteet perustuvat fermentoituihin raaka-aineisiin, jotka rauhoittavat ihoa. Olen huomannut, että iän myötä ihoni on tullut entistä herkemmäksi ja liian tujut aineet ärsyttävät ihoani. Uskon vahvasti, että ruokapuolelta hyvää tekevät probiootit tekevät saman iholle ja antavat sille tasapainoa. Kiinnitän entistä enemmän huomiota siihen mitä iholleni syötän,sillä  ympäröimme itsemme päivittäin niin suurella määrällä kemikaaleja. Kasvot, keho, hiukset – ne tarvitsevat rakkautta, huolenpitoa ja hyviä tuotteita osakseen.

Alunperin ostin itselleni ensimmäisen Kinokon putsarin Ruohonjuuresta pirteän pakkauksen vuoksi ja päätin kokeilla miten tämä putsari käytössä toimii. Ja toimii hyvinkin! Vasta tämän jälkeen sain ilokseni vielä tämän yhteistyön, jossa pääsin tutustumaan koko Kinoko-sarjaan. Kombucha kosmetiikka ja probiootti kosmetiikka kiinnostaa sekä innostaa nyt kovasti!

Kinoko puhdistusgeeli on tehokas putsari, joka sisältää yhdistelmän kombuchaa ja probiootteja joiden ensisijainen tehtävä on tukea ja harmonisoida ihon omaa mikrobiomia.

Huomaan, että tuotteet ovat hellävaraisia, eikä ihoni ala punoittamaan, kuumottamaan tai kutisemaan miten jotkut muut tuotteet saattavat tehdä. Pullo on riittoisa, eikä se ole myöskään kalleimmasta päästä – hoitaa tehtävänsä moitteettomasti!

Ihonhoitorutiineihin kuuluu kunnollinen kasvojenpesu, joka valmistaa ihon hoitoaineille. Tärkeää on puhdistaa iho päivän pölyistä vaikka meikkiä ei olisi ollutkaan. Minimissään kerran viikossa kuorin ihon, kuorittu iho on vastaanottavaisempi, jolloin hoitotuotteet imeytyvät paremmin. Kuorinta myös stimuloi solujen uudistumista.

Putsauksen jälkeen lisään seerumin, annan sen vaikuttaa. Lisään usein seerumia meikkivoiteen sekaan, jotta iho olisi kuultavampi. Samalla seerumi hoitaa ihoa ja meikkipohja on kevyempi. Vihreä lasipullo on itsessään niin kaunis! Esteetikkona myös puteleiden ulkonäkö on minulle merkityksellinen. Seerumi kosteuttaa ja sitä tekee mieli taputella iholle useamman kerran. 

Tämän jälkeen levitän kombucha-probiootti -voiteen. Voide imeytyy hyvin ja toimii myös meikin alla erinomaisesti. Olen antanut yhden tuubin myös tyttäreni käyttöön, joka on nyt kovin innostunut ihonhoidosta. Minulle on tärkeää, että hän käyttää mahdollisimman luonnonmukaisia tuotteita ihan jo nuoren ikänsä tähden.

Kinoko tuotesarja on kotimainen, innostava ja edukas. Kauniit putelit suurta plussaa, joita kelpaa pitää esillä. Oli ilo huomata miten helposti reagoiva ihoni rauhoittui tuotteiden käytön myötä, probiootit pitävät selkeästi ihon tasapainossa ja harmoniassa. Kombucha- ja probioottikosmetiikka on todella tervetullut lisä kylpyhuoneen kaappiin.

kauneus iho
Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *