Kylpyhuoneen kaapilla, Maj

Coco Sweet Dreams

 

 

Juttusarja Kylpyhuoneen kaapilla... on ollut pienellä tauolla, hups. Vihdoin sain uuden vieraan, tällä kertaa tänne kotiini. Rakkaan ystäväni Majn tietysti. Hänellä on tietotaitoa meikkaamisesta ja meikeistä uskomattoman paljon.

Maj tunnetaan Magicpoks blogistaan ja hän on menneinä vuosina työskennellyt pitkään kauneuden parissa. Blogiemme kautta me ollaan alunperin tutustuttu ja nyt me ollaankin tunnettu useampi värikäs vuosi ja koettu aivan valtavan paljon yhdessä niin Suomessa kuin maan rajojen ulkopuolella. Tämän tytön kanssa on aina hauskaa, sellainen rempseä Pohjanmaalta kenties tullut elämänasenne puree minuun.

 

Pyysin Majta esittelemään teille pari kolme meikkituotetta, jotka ovat hänen ehdottomia suosikkejaan. Luotan Majn meikkivalintoihin kuin rasvattu.

"- Huulikiilto: Burt's Bees 100% natural. Superkosteuttava, toimii huulirasvan sijaisena.

- Poskipuna: Clarins voidemainen, sävy 01. Täydellinen persikansävy, levittyy ihanasti, eikä tahmaa. Supersmooth.

- 4-sävyn luomiväripaletti: Clarins, sävy 09 odyssey. Kauniit sävyt ja bonuksena kultaisena säihkyvä luomiväri."

Halusin vielä kuulla miten ja kuinka Maj hoitaa kasvojaan, olen aina ihaillut hänen freesiä olemustaan ja hehkuvaa meikkiä.

"Kosteutus on kaiken a ja o. Hyvin hoidetulla, kosteutetulla iholla meikki näyttää aina kauniimmalta. Itselläni on käytössä meikin alla pikakaunistuksena MAC:in Strobe Liquid Lotion. Inhoan paksuja meikkivoiteita! Ihon pikkuvirheisiin kannattaa käyttää erikseen peitetuotetta, turhaa levittää koko kasvoille paksua maskia. Make Up Foreverin Face & Body on ollut itselleni täydellinen meikkivoide! Juhlamenoihin kannattaa laittaa iho hehkumaan pikku hikiliikunnalla ja edellisenä iltana kannattaa levittää kosteusnaamio -  ja jättää vaikka koko yöksi vaikuttamaan. Eikä koskaan kai voi korostaa liikaa terveellisiä elämäntapoja ja riittävää veden juomista?"

Suuren suuri kiitos vielä tästä ystäväiseni Maj. Toivottavasti te saitte tästä uusia vinkkejä, minä ainakin. Itseasiassa taitaa mennä noista jokainen hankintalistalle.

Onko teillä muuten tiettyjä meikkejä, jotka kulkevat vuodesta toiseen mukananne? Olisi kiva kuulla mitkä ne ovat ja miksi juuri ne?

 

Kommentit

Vichy Woman (Ei varmistettu)

Vichyn tuotteisiin olen luottanut jo reilut 10 vuotta, laatukosmetiikkaa lähiapteekista. Ei tule kalliita hutiostoksia... Aqualia Thermal Rich on pitänyt kasvot kunnossa vuodesta toiseen, ilman en tulisi toimeen. Meikkejä joskus tulee vaihdeltua, mutta Sensai 38 lyö laudalta muut ripsarit, joten sillekin pysyn uskollisena. Ja Lumenella on kesäsuosikkina huuliin Miracle Lip Sorbet eri värisinä fiiliksen mukaan. Muistaakseni Kanebolla on samantapainen valikoimassa, siihen sorruin ensin, mutta sitten bongasin Lumenen vastaavan. Näillä mennään nyt ja jatkossa, olen laiska innostumaan uusista, kun vanhat toimii ja tuo hyvän olon iholle.

-melkein turkulainen- (Ei varmistettu)

Sensai 38° ripsiväri taitaa olla ainut luottotuote, käyttänyt olen sitä ainakin 15 vuotta.
Blogisi on ihanan luonteva ja hengeltään maanläheinen ja aito, kiitos blogistasi!

Juttis (Ei varmistettu)

Pitäisiköhän itsekkin testata tuota Sensain ripsaria. Itse olen luottanut Max factoryn 2000 calories ripsariin pitkään, mutta voisihan sitä ehkä koittaa olisko joku vielä parempi. :) clarinsin luomiväreistä minäkin pidän..

Kommentoi