Kylpyhuoneen seinällä

Coco Sweet Dreams

Yhteistyössä Bbuddy

Bbuddyt löysivät määränpäänsä.

Sain vihdoin ja viimein nämä elämäni ehkä tyylikkäimmät shampoohyllyt seinään. Rakastan suuresti bbuddyn muotoilua! Olen tosi iloinen, että juuri nämä on suunniteltu ja valmistettu Suomessa, hienoa työtä! Toivottavasti Tiia ja Russel kehittävät jatkossakin jotain yhtä kaunista. Corianista® valmistettua Bbuddya voi muuten käyttää shampoohyllynä ja toisinpäin asennettuna siitä saa vaikka saippuatelineen.

Tyylikkäille shampoohyllyille olen yrittänyt etsiä kauniita puteleita. Hiustenpesuainepurkeista on vaikeaa löytää mitään minimalisen kaunista. Tällä hetkellä Sachajuanin hiustuotteet ja Dr.Bronnerin saippuat taitavat olla ainoat merkit, jotka kelpuutan sisältönsä ja ulkonäkönsä puolestä hyllyyni. Apteekkimaiset etiketit pullojen kyljessä sopivat minulle parhaiten, en kaipaa mitään sateenkaaren värejä. Jos teillä on vinkata kauniista purkeista hyvine sisältöineen, kuulen sen mielelläni!

Bbuddeja voi shopata muun muassa heidän omasta nettikaupasta, täältä.

/Gotta love bbuddy, the most beautiful storage solution in the world!

 

Kommentit

heta margareta
Viinillä

Mä yritin kans Sachajuaneita, mutta mun karkeaan tukkaan ei tehonneet. Kiehlsin hiuskamat eivät myösään inspanneet :( Korresin manteli + pellava -samppoota ja hoitsikkaa rakastan, pullot on tarpeeks minimalistiset ja mömmöt täyttä timanttia <3 

Coco
Coco Sweet Dreams

Mulla on taas päinvastoin, hiukset tarvii karkeutta. Korresin olen melkein unohtanut, täytyy taas tsiikailla mitä niillä on, kiitos! :)

Jutta / Muotopuoli (Ei varmistettu) http://muotopuoliblog.blogspot.fi

Kevin Murphyn putelit on kauneimmat mitä mä tiedän. Eikä mun mielestä sisältökään jätä kylmäksi.

Coco
Coco Sweet Dreams

Ainiin, tämänkin merkin olemassaolon olin unohtanut, kiitos! :)

MiaLemon (Ei varmistettu) http://miaslemons.com

Hei Henna!

Koin isomman luokan Oooh-hetken, kun näin BBuddyn blogissasi ensimmäistä kertaa silloin jokunen aika sitten. Meillä jäi kylppäriin rempan jäljiltä (KAHDEKSI VUODEKSI...!!) sellainen usch-imukuppi-shampooteline, koska en vain löytänyt modernia ja kaunista telinettä siihen tilalle. Niitä ei ole kovinkaan paljon Suomessa tarjolla. Suuri kiitos siis sinulle tästä upeudesta ja ideasta! Kuuklailin, että mistä Hgissä löytää BBuddya ja Zarrostahan se löytyi, tietty :) Minullakin on postaus tästä valmiina, huikkaan sinulle kun julkaisen sen myöhemmin tällä viikolla.

Iloista syksyviikkoa, toivottelee Mia

Coco
Coco Sweet Dreams

Mahtavaa Mia! :)

Ihanaa kun kommentoit ja ihania blogipäivityksiä sinulla taas. <3

Iloista syysviikkoa!

Mia_R (Ei varmistettu) http://miaslemons.com

Kiitos ihana!! :)

Ja terkut Lissabonista! Tai no, kotoa oikeasti, sillä kotiuduttiin eilen illalla. Vähän ihmettelen tässä, että miksi kummassa meillä ei paista aurinko..?? Miksi sen pitää aina piileskellä tuolla pilvien takana? Hmph, vähän outoa :) Onneksi harmaa on kovasti muodikasta nyt, hih!

Laitoin äsken vihdoin sen bbuddy postauksen jos haluat kurkistaa :)

Ja hei, aivan UPEA se sinun kierrätys sivupöytä löytö (miten toi kirjoitetaan?)! Mahtavaa! Täytyy ehdottomasti itsekin lähteä taas vähän haistelemaan kirppisten ja antiikkikauppojen valikoimaa. Haluaisin sellaiset vanhat puiset tikkaat, kirjahyllyksi... Tosin en yhtään tiedä minne ne täällä meillä mahtuisivat...? Ja siippa taas kiittää jos meikä marssii sisään tikkaat kainaossa :D Mutta silti, silti!!

Iloista viikkoa sinne teille!

Toivottelee Mia

Sofia F (Ei varmistettu) http://bysofiaf.blogspot.com

Vitsit kun näyttää hyvältä! Ja ihanaa ihanaa suomalaista! :) Toivottavasti näitä saa pian myös jossain tummemmassa sävyssä ;)

Tiia/bbuddy (Ei varmistettu)

Kiitti Henna postauksistasi :) Sofia, tutkimme parhaillaan muita sävyvaihtoehtoja. Ole ihmeessä yhteydessä jatkossa, jos haluat lisäinfoa.

Coco
Coco Sweet Dreams

Mahtavaa. Nämä olisivat todella kauniit missä sävyssä tahansa. <3

Helia (Ei varmistettu) Http://kideblogi.fi/muru

Ollaan eletty ilman shampoohyllyä ihan siitä syystä, että ei ole löytynyt hienoja. Tämä on ihana! Miten bbuddy kiinnitetään?

Tiia/bbuddy (Ei varmistettu)

Hei Helia! bbuddyn mukana tulee ruuvit sekä niiden sopivat napakat siistit valkoiset
peitekannat. Terkuin Tiia

Coco
Coco Sweet Dreams

Kiitos Tiia vastauksesta. <3

<3 (Ei varmistettu)

Olisiko näitä mahdollista saada jatkossa myös imukuppikiinnityksellä?

annaandandyathome
A&A at HoMe

Oih, täällä myös sachajuan-fani, tykkään niistä hirmusti ! Muistan kun jokunen vuosi sitten Kicks lopetti sen myynnin ja hamstrasin niiden alepöydästä valtavan kassin niitä kotiin sekä veneeseenkin! heh, mutta onneks ne myy sitä taas! 

Toinen loistotuote on Korres, jonka kanssa kävi sama juttu... siis tyhjensin Kicksin alepöydän loppukesästä Korresin tuotteista... Ne lopettaa aina sen mitä minä ostaisin, haha!

Tallinnassa on paljon ihania pulloja monillakin merkeillä :) 

Coco
Coco Sweet Dreams

Hihii, teikkis on ollut kyllä tilanteen päällä sanoisin.

Korresia täytyy testata taas pitkästä aikaa, kiitos vinkeistä!

Anneh (Ei varmistettu)

Todella kauniit telineet, eivät ilmeisesti imukuppikiinnitteiset?

Less is More -hiustuotesarjalla on simppelin kauniit putelit!

Coco
Coco Sweet Dreams

Ainiin, arvasin, että lukijoilta tulee hyviä vinkkejä. Kiitos.

Ja juu ei, telineet kiinnitetään ruuveilla. :)

Sini/Nautiskellen (Ei varmistettu) http://nautiskellen.blogspot.com

Minä olen ihastunut John Masters Organicsin hiustuotteisiin. Kauniit putelit ja mikä parasta, ihana sisältö! Kauniit nuo telineet, mutta aika hurja hinta yhdelle telineelle, vaikka ovatkin suomalaiset...

Zana (Ei varmistettu)

Aesop! I-h-a-n-i-a! Ja ihana on myös tuo hylly, mutta melko suolainen hinta verrattuna esim. Iittalan Aitioon, joka on hiukan vastaava tuote.

Aava (Ei varmistettu)

Balmainilta löytyy omaan silmään iskeviä, valkoisia erittäin minimalistisia purkkeja. Laadusta olen itse pitänyt myös paljon. Minulla on vaaleat ja aika hennot hiukset ja niiden kanssa kaikki heidän tuotteensa ovat toimineet upeasti. :)

jun (Ei varmistettu)

https://labelm.com/us/products-4cs

label.m on ihan huippu hyvä. se on ammattilaissarja, jota saa vaan parturi-kampaamoista. Lontoon muotiviikkojen virrallinen yhteistyö kumppani. Sulle vois olla hyvä semmonen shampoo ja hoitoaine pari kun Honey &amp; Oat. Tai riippuen, jos sun hius on tosi kuiva ja vaalennettu, nii sit semmonen kun Intensive repair. (:

Santsos (Ei varmistettu)

Hei Henna,

Ensisanoiksi kiitokset tästä blogista, jota ole seurannut jo kauan.
Blogimaailman parasta antia :)
Minulla olisi kysymys liittyen kylpuhuoneen kaakelointiin.
Minkä värinen saumalaasti on?
Kuvasta riippuen se näyttää ajoittain vallankin valkoiselta, kun taas jossain kuvassa lähes mustalta.

Yt, Sanna

Kommentoi