Kylpyhuoneessa

Coco Sweet Dreams

Hullaannuin taannoisella laivareissulla ihan täysin, niin paljon ihania puteleita sisältöineen. Täydensin vähän varastoja niin vanhoilla, kuin uusilla tuttavuuksilla.

Sininen purkki on Dr. Brunnerin, pitkäaikainen lempparini, jolla voi pestä tyylin kainalot, hampaat, kylppärin - you name it! Hauska, freesi tuote ja tietty nätti myös. Uusin löytöni oli hiustenhoitotuotteet Davines-merkiltä, ihanat pastellinväriset aineet yksinkertaisessa purkissa. Seeprakuosinen meikkilaukkuni on yksi joululahja itselleni, se on Artekin ja se on Koodista. Kylppärin ikkunalaudalle olen koonnut tuoksukynttilöitä, joku niistä palaa usein.

Onko teillä uudenvuoden lupauksia? Minä toivon vähempiä, mutta parempia hankintoja ensi vuonna - niin kosmetiikan, kuin ylipäätänsä kaiken suhteen. Kuluttaa järkevästi ja kohtuudella, käyttää loppuun ja ostaa vasta sitten uutta. Kodin sisustus olisi kiva saada kuntoon. Legendaarisesti aloitan myös kesäkuntoon 2015 -projektin tuhansien muiden tyyppien mukana. :) Haluaisin aloittaa joogaharrastukseni lisäksi itämaisen tanssin. Uusi keramiikkakurssi kiinnostelee myös.

Rentouttavia välipäiviä onnekkaille lomalaisille ja reippaita duunipäiviä niitä tekeville, kuten meikkikselle.

Uutta vuotta kohti.

Kommentit

Taina L.

Täytyisi itsekin ryhdistäytyä tuon shoppailu-asian suhteen, eli käyttää vanhat tuotteet ensin pois ennen kuin ostaa uutta. Vaatteitakin voisi taas käydä läpi ja pistää tavaraa muutenkin kiertoon. Ja jos uskaltaisi työelämässäkin ottaa hypyn. Ja salillakin pitää jaksaa käydä. Kunhan ei vaan tulisi stressiä kaikista täytyisi-jutuista. Jos vaikka parikin juttua saisi pidettyä.

Coco
Coco Sweet Dreams

Jeps, tuntuu, että varsinkin kaikenlaisia kosmetiikkajuttuja on vaikeaa saada täysin käytettyä, on vaan niin kivaa kokeilla uusia tuotteita. :)

Ja tosiaan, yks ens vuoden suunnitelma on myös relata, keskittyä vaan olennaiseen. <3

Ihanaa Uuttavuotta Taina sinne teille kaikille ja rapsutuksia Tanelle! :))

Vierailija (Ei varmistettu)

Miltä laivalta noita davinesin tuotteita saa? Harmittaa kun niitä on niin vaikea löytää! Olen itse rakastunut siihen vaalean punaiseen love sarjaan :)

Coco
Coco Sweet Dreams

Grace -laivalta löytyi, siellä oli muutenkin tosi kiva valikoima kaikenlaista...

Coco
Coco Sweet Dreams

Kiitos vinkeistä! Mä vähän extempore ilmoitin itseni yhteen toiseen tanssikouluun, salsaa tanssimaan :D

Kylppäriinkö? (Ei varmistettu)

Mistä olet löytänyt ihanat valkeat hyllyt joilla purnukat lepää?

Coco
Coco Sweet Dreams

Ne on Bbuddy -nimiset corianista tehdyt shampoohyllyt. www.bbyddy.me

Rach (Ei varmistettu)

Hei, mikä laatta tämä on? Uuteen omakotitaloon kiinnostaisi mosaiikki kauheesti, Pukkilan mattapintaiset eriväriset houkuttelevat kovin. Ja thanks! :)

Coco
Coco Sweet Dreams

Laatta on Pukkilasta: Porcelanico black mosaiikki. Se on tosi ohutta, joten pohjatyöt tehtävä huolella. Musta Mattapinta on myös melko haastava, mutta kyllä se meillä on pysynyt ihan hyvänä, vaatii toki vähän enemmän pesua. Vaativuudesta huolimatta tosi kaunis kokonaisuus. <3

Herttaliini (Ei varmistettu)

Heippa! Onpa ihana blogi, niin "mun näköinen" ja löysin aivan sattumalta, kun googletin mustaa lehmäntaljaa! Mahtavaa, että on perjantai ja saan rauhassa selailla :)

Mutta kysymys: mistä olet hankkinut nuo valkoiset "laatikot" kylppärin seinälle? Olen etsinyt sopivaa ratkaisua itsekin, ja perinteiset ritilähyllyt tuntuvat olevan ainoita, joita on tarjolla.

Ihanaa viikonloppua! :)

Herttaliini (Ei varmistettu)

Äh, tuossahan ylempänä olet jo vastannut kysymykseeni.... Joten se puoli selvillä. Muita kysymyksiä ehkä jatkossa :)

Kommentoi