Kynttilät ja joulujuttuja

Coco Sweet Dreams

Meidän joulukoti ei kummoinen ole. Olen jo aloittanut tavaroiden pakkaamisen, joten ihan turhaa tässä paljoa koristella. Oikeasti en edes tiedä missä meidän koristeet on. Me muutetaan joskus tammikuun lopulla, se on tämän hetken arvio.

Kynttilöillä saa niin paljon tunnelmaa. Alhaalla näkyy semisti jäätynyt joki ja talojen ikkunoista loistaa kyntteliköt. Ensi joulu onkin sitten ensimmäinen uudessa kodissa, sitten laitetaan älyttömän iso kuusi ja kaikkee. Mielestäni kuusen pitää olla aito, siitä tulee niin ihana tuoksu kotiin. Tästä muuten pääset tsekkaamaan viime joulun joulutähtien teko-ohjeet.

Kommentit

Valentine

Meillä on ihan sama meininki: tänä vuonna ei paljon joulua tulevan muuton takia kotiin laiteta. Me muutetaan jo heti joulun jälkeen, ja sitä ennen kaikki vapaa-aika kuluu uuden kodin työmaalla, joten ei ole paljon pointtia muutella nykyisen kodin sisustusta sen suuremmin. Ens joulua odotan jo, koska silloin saa laittaa uuteen kotiin joulua, aika kiva. :)

Mun piti jo viime jouluna tehdä noita sun joulutähtösiä, mutta en ehtinyt. Teenpä niitäkin sitten jouluna 2013... ;)

ps. ihanat noi sun pöksyt!

VIIRU (Ei varmistettu)

Moi onko remotti jo niin hyvin et tammikuu ois tavoite, joko keittiö on laitettu?
Mihin päädyit sen eteisen laatan kanssa?
Harmi kun et laita joulua oisin varmasti saanut kivoja vinkkejä, kuten aina!
Mitä nuo ovat nuo läpinäkyvät (rasiat)? tossa hyllyn päällä ja mistä sellaisia
voi hankkia?

Anna M. (Ei varmistettu)

Hih, juuri väkersin samanlaisia tähtiä :) Tsemppiä pakkailuun!

Vierailija (Ei varmistettu)

Btw, muistutat enemmän kuin paljon näyttelijä Kirsi Ståhlbergia, joka näyttelee Salkkareissa Isabella Holmia. Täydellinen kaksoisolento olet
:)
tsekkaappa: http://www.iltalehti.fi/viihde/2012120516414331_vi.shtml

Coco
Coco Sweet Dreams

Valentine, voi et, mä niin odotan et teidän projekti valmistuu kans. :) niin kivaa kun kaik on sit valmista. Ja kiitti, pöksyt on mun lempihousut. Tiger of Swedenin.

Viiru no juu ja ei, mut kai se tuosta pian etenee. Keittiön tilausaika on noin 4 viikkoa, joten tilataan ihan just. Varmaan loppuviikosta. Mä kerron noista rasioista ensi viikolla viimeistään. :)

Anna, kiitti! Täytyy vielä kokeilla niitä Eevan tekemiä joulukoristeita. Kaikki mitä rakastin -blogista. Kandee tsekata. :)

Vierailija, no toi linkin kuva muistuttaa ehkä vähän joo. Näytin ton mun vanhemmille ja totes saman. Ois pitänyt osallistuu tuohon kaksoisolento-jutskaan. :)

LTL-Anna
Loving These Looks

Ihana tuo Zoe Karssenin teeppari! :)

Vierailija (Ei varmistettu)

Kiitos inspaavasta blogista:) onkohan tuovalkoinen kynttelikkö mistä löydetty? Tosi kaunis!

Ihanan lumista joulun odotusta!

Coco
Coco Sweet Dreams

Anna, kiitti!

Vierailija, voi kiitos kaunis! Kynttelillö on Designhouse Stockholmin; Nordic.

Vierailija (Ei varmistettu)

Hei Coco! Onko tuo kaunis taso bestå? Meillä on bestå tv-taso, ja haluaisin ostaa tuon tyyppisen tason sen pariksi. Tuollaisia lasiovellisia en ole nähnyt joten siksi kyselen. Kiitos jo etukäteen ja kiitos kivasta blogistasi!

Laura

Coco
Coco Sweet Dreams

Laura, joo on Bestå -sarjaa!

Kommentoi