Laiturin nokassa

Coco Sweet Dreams

Juuri hetki sitten pötkähdin omaan sänkyyn. Valkoiset puhtaat lakanat alla ja kattoikkuna pään päällä olo on hyvin jees.

Aamu valkeni vähän muissa maisemissa Pohjanmaalla. Ihanaa seutua! Pienenä me vallan matkattiin pitkin suomea ja tämäkin mesta muistui mieleeni lapsuudesta. Toivottavasti ehdin näyttämään Suomea ja maailmaa muutenkin mahdollisimman paljon myös omille lapselleni, matkustelusta kun olemme isosiskoni kanssa päässet nauttimaan koko elämämme, kiitti vanhempien.  Aloitin kesälomani mitä kauneimmassa paikassa ja tämän päivän aloitin aamu-uinnilla tumman kauniissa Kalajärvessä. Tiesittekö, että Suomessa on 118 000 järveä, siinä onkin vähän uimista! Tämän kesäloman teema voisikin olla Suomimatkailu - niin upeita mestoja kotimaa täynnä. Ensi viikolla pääsette pienelle kuvamatkalle, kun lähden purkamaan kuvasaldoa Seinäjoen Asuntomessuilta.  Näihin kuviin ja ensi viikkoon.  x

 

Kommentit

idahhh (Ei varmistettu) http://idahhh.blogspot.fi/

Upea kuva!

Coco
Coco Sweet Dreams

Kiitos! Kuvassa on mun upea isosisko <3

EricaK
EricaK

Ihana fiilis tässä kuvassa. Kylläpä tekee mieli aamu-uinnille!

Coco
Coco Sweet Dreams

Se tekee terää! :)

Mmie (Ei varmistettu)

Aiemmin en ole kommentoinut, mut nyt kommentoin. Tykkään sun blogista niin paljon.&lt;3 Sulla on ihana tyyli sekä sisustuksessa että pukeutumisessa. Ja snapissa on mukava seurailla sun menoa. Tsemppiä sulle mitä ikinä elämässä tapahtuukin tällä hetkellä! Ja ihanaa kesää lempparibloggaajalle:)

Katjad (Ei varmistettu)

Suomessa on yli 187 000 järveä. Mutta kuka noita nyt laskee....

öööö (Ei varmistettu)

Nyt on maantiedon opit hukassa bloggaajalta kieliopin lisäksi. Suomessa on yli 187 000 järveä, kuten edellinenkin kommentoija jo kertoi. ;)

Kommentoi