Lampaita ja syysmuotia

Coco Sweet Dreams

 

Muutamia kivoja juttuja tältä päivältä. ♥

 

Syyskuun kunniaksi lampaat pääsivät taas mestoille, nyt ne lepää kylmillä Hayn Hee tuoleilla, lampaantaljat siirtynevät pian sisälle saakka. Terassilla tarkenee erityisesti päiväsaikaan, kun muhkeat taljat lämmittävät ja aurinko paistaa.

 

Syksyä ja talvea ajatellen sain myös tutustua H&M Studio mallistoon ja valita mallistosta itselleni jotain kivaa. Ihastuin palavasti nahka-anorakkiin, se on tismalleen omaa tyyliäni. Luonnonmateriaalit sytyttävät nyt eniten, niin- sisustus kuin asurintamalla. H&M Studio a/w 2014 mallisto tulee myyntiin 4.syyskuuta.

 

Terassi on vielä suhteellisen tyhjä, ehkä ensi kesänä sinne keksitään aurinkovarjoa ja jotain mukavaa sohvaa.  Kuten terassilla olevasta pöydästä näkee, niin nyt pöytälevy ehkä laatoitetaan valkoisella laatalla. Olen niin tykästynyt kaikenlaisiin laatoituksiin. Työlistalla on myös jonkin sortin taulun laatoittaminen ja ripustaminen seinälle. Tilataideteos a´la Henna.

Mitäköhän muuten pienelle viikunapuulleni on käynyt.. ehkä sillä on jo syksy, kun lehtiä tippuu minun hellästä hoidosta huolimatta. Jos teillä on kokemusta viikunapuusta niin vinkit kehiin, mites toi talvehtiminen?

Ihania ja vielä lämpimiä syyshetkiä teille!

 

/♥H&M Studio a/w 2014 ♥Cozy evenings ♥ warm sheepskins ♥ 1st September

 

 

 

 

Kommentit

annaandandyathome

Tosi kaunista!

Coco
Coco Sweet Dreams

Kiitos!! <3

Natie (Ei varmistettu)

Hei,
Olisin kysynyt noista laatoista pöydällä; mistä tuollaisia saa? Oletko kiinnittänyt ne jollain? Upean näköisiä, pohdin, sopisivatko ikkunalaudalleni.

Coco
Coco Sweet Dreams

Laatat on Pukkilasta, ostin ne Pukkilan poistomyyntiteltasta täältä Turusta. Laatat on nyt vaan aseteltu pöydälle, mutta olen funtsinut, että laatottaisin tuon ihan kunnolla. Saumaväriksu ehkä jotain tum. harmaata. :)

Gisele (Ei varmistettu)

Niin ainutkertainen ja tyylikäs nahkapaita &lt;3 Haluaisin tietää onko pientä tai reilua kokoa? Netistä jos saisin napattua omani :)

Coco
Coco Sweet Dreams

Mä ottaisin reilun koon, mallin kuuluu olla anorakin tapaa reilu. Mun koko on S ja se on just passeli. 

Tuutu (Ei varmistettu)

Tunnelmaa jälleen sinun kuvissa kauniisti ja paidan värisävy sopii kuinkas muuten kokonaisuuteen.
Olet varmaan postaillutkin nuista lampaantaljoista. Mistä olet hankkinut ne?

Coco
Coco Sweet Dreams

Kiitos!

Tilasin ne aikoinaan Satulasoppi -nimisestä nettikaupasta, satulasoppi.net. Mun taljat ovat pitkäkarvaista mallia, Islantilaista lampaantaljaa.

Kommentoi