Lämpöaalto

Coco Sweet Dreams

 

 

Heat is on, siis todellakin.

Kesäillat ovat edelleen niin minun juttujani. Helteinen päivä meni niukalla ruokavaliolla, mutta illalliseksi grillasin kuitenkin ison kasan rapuja.

Marinoin ne öljyllä, suolalla, valkosipulilla, chilillä ja limellä. Olisin laittanut reilusti vielä tuoretta korianteria, mutta se on hävinnyt kukkapenkistä. Minttu on vallannut yhden istutuslaatikon perusteellisesti. Kaverit huom! Tulevissa terassibileissä tarjoillaan paljon kaikenlaista  ruokaa ja juomaa mintulla höystettynä.

Toivottavasti teillä on hyvä olla kuumuudesta huolimatta? Osaatteko nauttia? Toimistolla lämpötila hipoo kolmeakymppiä, kotona on onneksi viilennys. Viilennysvinkkejä voi heittää kommenttiboksiin.

 

ps. ensimmäinen kuva on muuten ihan luonnonmetsää, miten se voikaan olla noin trooppisen kaunis?

 

 

 

Kommentit

Karla / ALL I EVER WANTED IS HERE-blogi (Ei varmistettu) http://kaikkimitahalusin.indiedays.com

Kiitti Cocoli rapureseptistä! Jotenkin sopivat täydellisesti hellesään ruuaksi.

Meillä on ilmalämpöpumppu, joten sisältä talon saa niin kylmäksi kuin haluaa. Tykkään myös jäisistä marjoista, viilentävät sisäisesti ;)

Äidilleni ostin sellaista kasvoille suihkutettavaa lähdevettä, se virkistää helteellä. Sitä suihkaus kasvoille ja vartalolle ja seisomaan vaikka tavallisen pöytätuulettimen eteen ja tai muuten vaan tuuliselle paikalle.

Coco
Coco Sweet Dreams

Hei kiitos itsellesi. <3

Ilmalämpöpumput ovat ihania, kaipaisin jotain sellaista töihinkin. Mä muuten kuulin, että kahvi viilentää kans ja kaikenlisäksi kuuma sellainen. Hassuu..

STYLE/WHTIE (Ei varmistettu) http://www.stylewhite.blogspot.fi

Oih, kiitos ihanasta ruokavinkistä, näyttää herkulliselta! …ja kuvasi ovat aina niin tyylikkäitä.

Coco
Coco Sweet Dreams

Voi, kiitos ihana! <3

iituliina (Ei varmistettu)

Oonko ainoa, joka toivoo, että tää ihana lämpö ei loppuis koskaan? :D Todellakin osaan nauttia. Himassa näyttää lämpömittari toistakolmattaihansama MONETTA viikkoa kolmeakymmentä kahta, tykkään &lt;3 Vielä kun vedet lämpenis uimakelpoisiksi, niin olisin happyhappy.

Coco
Coco Sweet Dreams

Mä olisin happyhappy 24/7 merenrannalla. Toisaalta tälläiset pitkät helteet on super harvinaisia täällä kotimaassa, kyllä mä tähän voisin tottua kans. Lakisääteinen siesta ois aika jees. ;)

Kommentoi