Lamppukaupoilla

Coco Sweet Dreams

Hiihtelin tuolla Clasulla pitkästä aikaa ja bongasin vaikka mitä kivaa. Erityisen viehättynyt olin kaikista kodinjutuista, kuten kauniista metallisista hengareista, lyhdyistä, siivoustarvikkeista ja valaisimista.

Suurin kultainen ruokapöydän valaisin on palvellut meitä joulun ajan varsin hyvin, mutta kaipasin näin kevään kynnyksellä jotain vähän kevyempää. Kattovalaisimia on onneksi helppo vaihtaa ja niiden avulla saa muutettua tunnelman varsin nopeasti, niin kävi tässäkin tapauksessa. 

Itse lamppu on siis Clas Ohlsonilta, hopeinen johtohässäkkä rautakaupasta monen vuoden takaa. Aika paljon kevyempää fiilistä nyt kodissa, diggailen. 

/I added a new light to my dining room for quick change.

 

Kommentit

Fisu
Hurmaavan valkeaa

Oikein sievä! Ilmava ja kevyt <3

Coco
Coco Sweet Dreams

Kiitos! Mäkin diggailen juuri ilmavuuden ja keveyden vuoksi. <3

whitelily
White Lily

Mulla on sama lamppu! Kirpparilta löysin vanhan pöytävalaisimen rungon hintaan 1.50€, siihen vaan uusi poltin ja valmista tuli :)

Hyvältä näyttää tuokin tuunaus! 

Coco
Coco Sweet Dreams

Jee, kuulostaa ihanalta! :)

Norppa84 (Ei varmistettu)

Hei!Osaatko tarkemmin kertoa,mikä on keittiönne laatikostojen\kaappien malli?Tai mitä materiaalia ne ovat ja ovatko mattavalkoiset vai kiiltäväpintaiset?Keittiönne on aivan superkaunis,kuten koko kotinne,ja olenkin pitkään haaveillut vähän samantyylisestä keittiöstä.

Kommentoi