Lasten viikonloppu

Coco Sweet Dreams

 

Kummitusjuttuja, vuoristoratoja, riemukkaita lapsia Tampereella. Rauhallinen ilta, joka muuttui yöksi Majn kauniissa uudessa kodissa.

Meillä oli uskomaton viikonloppu! Nopea visiitti venyikin kaksipäiväiseen hurvitteluun Tampereella. Let me tell you: kaksi päivää kahdessa huvipuistossa on tajutonta! :))

Suosittelen huvipuistoja kaikille, iästä riippumatta. Minä pääsin ystäväni Maj:n kanssa hurjiin laitteisiin ja olin niin fiiliksissä. Kaikenlaiset maalliset huolet unohtuvat, kun pääsee hetkeksi tuhatta ja sataa kulkevaan vuoristorataan. Tornadosta tykkäsin erityisen paljon, kun taas Kauhukino ei ollut yhtään pelottava. Lasten ollessa matkassa aika moni laite jäi kuitenkin käymättä, joten ei muuta kuin uutta reissua kalenteriin! Toivoisin kovin, että huvipuisto olisi kauemmin auki, juuri kun ilta alkoi kauniisti hämärtymään ja laitteiden valot tuikkimaan, mesta meni kiinni. 

S-Mies vei meidän tytön juna-ajelulle:

Ennen huvipuistoa päivämme alkoi ystävien uudessa kodissa, jossa valmistui tiimityönä maailman parhaat hampparit. Ystäväni Maj on hyvä kokki, aina ollut sanon minä! Me saatiin bataattiburgereita ja olin myyty! Lempiruokaa juuri nyt, ohjeen näihin someburgereihin ja lisukkeisiin löydät mm. täältä. LOVE!

Huvipuiston jälkeen menimme Sitkoon herkuttelemaan, tosi kaunis mesta! Pizzat olivat vähän sitkosia, mutta maistuvia pitkän päivän päätteeksi. 

/our 2nd city vacation in Tampere. Next weekend: Tammerfest. Wohoo!

Kommentit

A.E.A (Ei varmistettu) http://www.unionoffood.com

Oi oi Hattaraa!:) Kiva, että viihdyitte täällä Tampereella. Sitko on kyllä kiva paikka, mukava sisustus ja tunnelma vaikka. Pizzat ovat myös hyviä--ei ehkä best ever mutta hinta/laatu on mielestäni hyvä. Meillä oli ehkä pieni shokki kun kävimme ja huomattiin, että meidän keittiön sisustus ja sitkon sisustus ovat aika pitkälti samasta kaavasta:D

Coco
Coco Sweet Dreams

Tampere on kiva paikka. <3 Sitkossa oli nimenomaan kiva tunnelma, siitä tykkäsin tosi paljon!

-di (Ei varmistettu)

Minkä merkkisiä ovat ihanat vaatteesi tuossa 8. kuvassa ja mahtaisiko vielä löytyä jostain? Upeat! Juuri tuollaiset silkkipökät ja nahkatakki ikuisuusprojektina.

Coco
Coco Sweet Dreams

Nahkarotsi on VILA:sta ja housut Stella McCartneyn silkkihousut. Housut ovat jo aika vanhat... en usko, että niitä löytynee enää mistään. :( Voit laittaa mulle sähköpostia, jos haluat ostaa noi mun..mä kaipaan jo uusia housuja vaatekaappiini. ;)

Cillatar (Ei varmistettu)

Nuo harmaat housut on ihanat!! Oletko jo myynyt ne ;)?! Tajusin just, et sun täytyy pitää oikeesti blogikirppis :)! Jos vaan viitsit ja jaksat niin viimeistään syksyllä toteuta sellainen. Kengätkin kiinnostaa, onko kengän kokosi mikä :)?

Coco
Coco Sweet Dreams

Housut ovat vielä tallessa. :) Voit laittaa mulle sähköpostia, jos haluaisit ne ostaa; dreamscoco@gmail.com

Blogikirppis vois olla kiva idea, voisin toteuttaa sen aika piankin. Multa löytyisi mm.Alexander Wangin korkokengät, jotka on ihanat, mutta en ole jostain syystä käyttänyt niitä kuin pari kertaa. Sitten ois Calvin Kleinin kengät.. nekin on niin ihanat, mutta ei ole tullut käytetyksi... :(

Muutamia vaatekappaleitakin olisi varmasti... mä otan tästä vaikka viikonlopuksi itselleni projektin ja laitan kirppiksen pystyyn! :) 

Cillatar (Ei varmistettu)

Jee, kivaa :)

Vierailija (Ei varmistettu)

Hei, mistä tuo kaunis rannekellosi on?

Kommentoi