Lauantai-ilta kuvina

Coco Sweet Dreams

Oikein hyvää sunnuntai-iltaa!

Täällä maalla asustaa yksi väsynyt äippä... kevätallergia vähän koettelee, mutta onneksi olen saanut nauttia näistä vapaapäivistä kuitenkin hyvän ruoan ja juoman merkeissä. Sateesta huolimatta grillattiin ulkona ahvenia ja minä tunnelmoin katoksen alla ja kuuntelin ropinaa. Meidän piha on kertaheitolla herännyt eloon ja ne kaikki sadat tulppaanit ovat tupsahtanut maasta ja kukat ovat pienessä nupussa. 

Nyt on uusien pihasuunnitelmien aika... ollaankin mietitty uutta grillauspaikkaa pihalle ja tehty muutenkin kunnon to do -lista kaikista niistä tämän kesän kotitöistä. Tälläinen lista me tehdään joka vuosi ja ollaan koettu se tosi tarpeelliseksi, helposti sitä keskittyy vääriin asioihin ja jää ne tärkeimmät tekemättä...

Tässä pieni kuvasarja eiliseltä:

ps. terassihommat jäivät tyystin kesken, mutta istutin kuitenkin ruukkuun yhden uuden kasvin...rakastan ikivihreitä kasveja, kuten alppiruusuja ja tätä uutta, jonka nimen yritän selvittää teille mahdollisimman pian. :) 

Reipasta alkavaa viikkoa!!!

 

Kommentit

Meri80 (Ei varmistettu)

Oi mitä ihania herkkuja olette grillanneet :) Kala on kyllä ehdottomasti minun lempiruoka :) Olen seurannut pitkään blogiasi ja aina ihaillut sinun ihania kotiasuja! Antaisitko jotain vinkkejä, mistä löytäisin itsellenikin kivoja kotiasuja? Nim. Yks kotihiiri :)

Coco
Coco Sweet Dreams

Kala ja varsinkin ahven on niin hyvää. Harvinaista herkkua meillä, pitäisi tehdä useamminkin, lapset tykkäsivät niin kovasti.

Mulle on kotiasuissa tärkeintä mukavuus... kivoja löytöjä saattaa tehdä ns. "vanhojen naisten" osastolta, esim stockalta. Niissä materiaali on yleensä jotain ihanaa, kuten silkkiä, pellavaa tai puuvillaa. :)

ACat Heini (Ei varmistettu)

Kivoja Kuvia.
Minäkin Tykkään Kesäisin Grillailla kaikenlaista ja Tykkään myös Kaloista.

Olen Itsekkin ajatellut Puutrahan/Pihan Sisustamista ja mitä kasveja Ruukkuihin.
Ikivihreitä vai muovisia kasveja. Auringon paahde on monien kasvien tappaja ja suuri.

Nautiitaan Keväästä ja Ulkohommista! ;)

Coco
Coco Sweet Dreams

Kiva kuulla, kiitos! :)

Puutarhainnostus lienee nyt jokapaikassa kuumimmillaan. Ikivihreillä kasveilla tarkoitan sellaisia, jotka säilyttävät lehtensä ympäri vuoden, kuten alppiruusu. Suomen kesä on niin lyhyt, joten niistä on kiva nauttia säällä kuin säällä.

ACat (Ei varmistettu)

Meidän makumieltymykset&Tyyli kohtaavat....Kiva ;)
Olen samaa mieltä, Ihan Kiva nauttia Vihreistä ja kestävistä kasveista ympäri vuoden.
Sisällä ja Ulkona. Mietin vain mikä kestäisi Hyvänä Aurinkoisessa ja paahteisessa Ulkotilassa?

Iloa ja Nautintoa Päiviin&PuutarhaInnostukseen!

Coco
Coco Sweet Dreams

Paahteiselle/aurinkoiselle parvekkeelle sopivista kasveista on tulossa juttua lähiaikoina. ;)

Kommentoi