Lauantain hiustyyliä

Coco Sweet Dreams

Lyhyet hiukset antavat niin paljon enemmän tukea kiharoihin, kuin pitkät - ainakin tässä päässä. Olen oppinut muuten uuden tavan laittaa hiuksiani, isot paplarit vain päällisosaan ja alimmat jätetään ilman. Loivista kiharoista tulee tällä tapaa paljon luonnollisemmat. Paplarit saa olla päässä pitkään, itse kävin jopa kävelylenkillä ne päässä (täällä maalla kukaan ei edes tullut vastaan). Kannattaa myös olla varovainen kaikenlaisten suihkeiden suhteen, ne tekee yleensä hiuksista liian raskaat ja kiharat eivät jaksa pysyä kiehkuralla, tiedän kokemuksesta. Muutama täsmätuote, kuten omaa lemppariani Avedaa ja ihan ripaus hiuslakkaa niin se on siinä.

/I just love my mid-length and lightly curly hair...

 

Kommentit

Aisha J
Aisha

Ihanat! Tuo pituus sopii tosi hyvin :)

Coco
Coco Sweet Dreams

Kiitoksii! Tä pituus on tosi helppo, vaikka kyllä sitä aika usein haaveilee oikein pitkistä.

SenniR (Ei varmistettu)

Blogeissa näkee pitkähiuksisia, jotka eivät pysty luopumaan hapsuistaan vaikka ne ovat huonokuntoiset, ohuet ja/tai roikkuvat epämääräisesti. Jotkut eivät osaa edes laittaa hiuksiaan, korkeintaan jonkun perusponnarin tai pikkunutturan. Parasta mitä he voisivat tehdä hiustensa eteen, olisi leikkuuttaa nitä reilusti. Mutta oma valintahan se toki on.

Tykkään sinun hiuksista ja tyylistäsi muutenkin :)

Coco
Coco Sweet Dreams

Nämä on niin makuasioita, mä ihailen sellaisia huolettomia "peikkotyttöjä" epämääräisine surffihiuksineen, vaikken ehkä itse osaisi olla ihan niin boheemi hiusjutuissa. Sellainen luonnonlapsi-look on kaunista. :)

kiitos! <3

VIIRU.P (Ei varmistettu)

Kivannäköiset hiukset oikein huolettomat tulee jotenkin mieleen kuin olisit rannalta tullut kesäinen :) printerestistä löytyy kiboja ideoita mien polkka hiuksia voi laittaa olen muutaman löytänyt. Huomasin sun instassa jotain uutta missonia mitä olet hankkinut viltin ja mistä oli ihanan näköinen voisitko esitellä sitä enemmänkin täällä blogin puollella kunnon kuvilla, kiitti! Itsekkin haaveilen missonin viltistä :)

Coco
Coco Sweet Dreams

Pinterest on kyllä paikka jossa saa ajan kulumaan. :) Viltti on Net A Porterista, olen ihan hulluna edelleen Missonista, kunhan sitä ei ole liikaa. Missoni Home:n viltit on jotenkin jo saavuttanut sellaisen klassikon aseman, vaikkei omani olekaan sitä perinteistä siksakkia.

I May Say (Ei varmistettu)

Tämä nykyinen pituus todella pukee sinua. Onnistunut muodonmuutos. Kiitos myös tuosta Aveda-vinkistä, etsin sopivia hiustuotteita luomuna, tässä yksi sopiva kokeiluun!
Letkeää sunnuntaita.
PS paplarit päässä kävelylle? ai niinku ilman mitään huivia tms? :-)

Coco
Coco Sweet Dreams

Kiitos kiitos, tämä mitta on ihanan helppo ja nyt saan jo hiukset kiinni, mikä helpottaa aika paljon elämää.

hih, joo paplarit päässä kävelylle, oli mulla sentään takin huppu päässä ja aurinkolasit, kyllä mä vähän jänskäsin, että tuleekohan joku vastaan - onneks ei tullut. :)

Maria/Dejiss (Ei varmistettu) http://dejiss.blogspot.com

Itse leikkasin viime keväänä myös polkkatukan, aika samanmittasen kuin sulla :)
Oon kyllä todennu sen jotenki tosi ihanaks ja helpoks laittaa ! Vaikka täälläkin tulee välillä haaveiltua pitkästä tukasta.. mutta ainakin oma aika ohut tukka näyttää paljon paremmalta polkkana kuin pitkänä!
Ihania kuvia !

xx Maria

Coco
Coco Sweet Dreams

Jeps, käytkö sä muuten kampaajalla säännöllisesti, että mitta pysyy kuosissa? Mä jo mietin, et pitäiskö pian käydä.

kiitti Maria. :)

Maria/Dejiss (Ei varmistettu) http://dejiss.blogspot.com

Käyn enemmän värjäyskertojen mukaan. Mulla on raidotettu tukka niin koitan käydä sit kun juurikasvu alkaa häiritsemään :) Eli en kauheen usein käy ja tukka ehtii kyllä kasvamaan aina välillä pois siitä kivoimmasta pituudesta, mutta opiskelijabudjetti kun ei oikeen tykkää kampaajakäynneistä :D

Saana I (Ei varmistettu)

Hei, meillä on vähän saman tyyppinen asunto kuin teidän vanha koti. Meilläkin on makkari yläkerrassa ja sitten toinen makkari alakerrassa. Meidän reilun yksi vuotiaan pojan aika olisi pikku hiljaa muuttaa omaan huoneeseen, mutta en raaski häntä vielä laittaa eri kerrokseen nukkumaan. Mietinkin kovasti, että mitenkä teillä oli nukkumis järjestelyt ratkaistu, oliko ylhäällä useampi makkari, entä alakerrassa? Me suunnitellaan yläkertaan remonttia, niin että saataisiin sinne kaksi pientä makuuhuonetta. Mutta ajatus ei oikein houkuttele ja yritän etsiä muitakin vaihtoehtoja. Kiitos paljon, jos jaksat vastata :)

Coco
Coco Sweet Dreams

Mä heivasin esikoisen jo noin neljän kuukauden ikäisenä omaan huoneeseen alakertaan nukkumaan ja siellä hän sitten nukkui. Toki välillä vähän ärsytti kipittää alas, jos poika heräsi kesken unien, mutta itse nukuin silti paremmin, kun saatiin vähän omaa rauhaa. Meidän silloinen koti oli kuitenkin sen verran pieni, että tämä järjestely toimi.

Eli jos vaan raaskitte, niin suosittelen sitä omaa huonetta hälle. <3

hemppis (Ei varmistettu)

Hei!Tulee ihan hiusinspiraatiota tästä :)

Muuten Onko sulla ripsienpidennykset nÄyttää niiiin pitkille!!!

Coco
Coco Sweet Dreams

Hemppis = hyvä nimi, minuakin sanotaan Hemppikseksi. ;)

Mulla ei nyt ole ripsienpidennyksiä, mutta kuvassa mulla on muutamia irtotupsuja ripsissä.

hemppis (Ei varmistettu)

Ajattelin seuraavaks kysyä että kerrohan millä tekniikalla ja minkä mittaista ja missä laitettu
koska olis tosi luonnollisen näköiset ripsipidennyksiksi mutta onnekas oot jos vaan mutamalla tupsulla saat tuollaisen tuloksen :)

T. Yks Heidi-Hemppis :'D

Coco
Coco Sweet Dreams

Ne on semmosia tupsuja kun myydään stockalla... Pituus on se kaikista lyhyin. Oon laitellut omien ripsien tyveen ihan vaan pinseteillä... Tarkkaa puuhaa. Mun täytyy tarkistaa merkki, kun löydän paketin.

Saara Sarvaksen blogissa on joskus ollut opastus ripsien laitosta, hyvästä liimasta jne. Koitan etsii sulle linkin tutoriaaliin. :)

Kommentoi