Leftover salad

Coco Sweet Dreams

Yhteistyössä Go Green

Olen niin salaattityttöjä.

Nykyään en laita salaattiini juuri koskaan mitään lehtisalaattia, vaan kaikkea muuta. Koen, että mauttomat salaatinlehdet ovat aika ravintoköyhiä ja ylihinnoiteltuja. Kotoani löytyy kuitenkin poikkeuksetta aina tuoreita yrttejä; korianteri ja persilja ovat ykkösiä ja niiden ympärille on helppo kasata ruokaa kuin ruokaa. Yhteistyö Go Greenin kanssa on tuonut kaappeihini paljon erilaisia linssejä, papuja, siemeniä ja sekoituksia. Heitin lautaselle Go Greenin punaisia linssejä, joita ei tarvitse kypsentää, huuhtelun kautta vaan lautaselle. Linssit tekevät salaatista ruokaisan ja antavat runsaasti kuituja sekä proteiinia. Jääkaapista löytyi myös edellisenä iltana valmistettua kanaa ja heitin valkosipulissa marinoituneita kanasuikaleita myös salaattini sekaan.

Leftover Salad

1/2 avokado

Kourallinen kanasuikaleita (mausta kana simppelisti valkosipulilla, mustapippurilla ja sormisuolalla)

Persiljaa ja lehtipersiljaa

Punaisia linssejä (Go Green)

Kourallinen salaattisekoitusta (Go Green)

Pari viipaletta juustoa

Muutama suikale punasipulia

Salaatin päälle loraus oliiviöljyä ja ripaus musta-ja rosepippuria.

/Leftover salad: 1/2 avocado, chicken strips (optional), parsley & leaf parsley, red lenses, seeds&nuts, a couple slices of cheese and a dash of olive oil and a pinch of black pepper and rose pepper. Sooo good!

 

Kommentit

suhmura (Ei varmistettu)

Oletko kokeillut salaateissa baby-pinaattia tai lehtikaalia? Niissä ainakin on runsaasti hyviä ravintoaineita. :)
Minä tykkään toisinaan syödä salaattina (ruuan ohessa) pelkkiä baby-pinaatin lehtiä, jotka olen pyöritellyt simppelissä öljy-balsamiviinietikka-suola-mustapippuri -kastikkeessa.

Kaunis aurinkolippa parissa kuvassa. Mistä olet hankkinut sen?

Coco
Coco Sweet Dreams

Lehtikaali on tuttu, mutta baby-pinaatti ehkä ei... En ole ihan varma. Yhdistelmäsi kuulostaa hurjan hyvältä, täytyy kokeilla. Kiitoksia!

Aurinkolippa on bik bokista muistaakseni, ostohetkestä on jo aikaa... Ootan jo hetkeä kun saan hatun käyttöön. <3

Kommentoi