LEMON

Coco Sweet Dreams

Kaupallinen kampanja: Fazer

Isäni on ollut makeistehtaalla töissä vuosikymmeniä sitten ja muistan kuin eilisen miten siistiä se oli ystävieni mielestä - karkkia tuli tuliaisena kotiin. Olin jo niin tottunut siihen, että keittiön alakaapista löytyi makeisia, enkä niistä silloin niin välittänyt. Ainoa makeinen josta välitin oli lakritsi, mutta jostain syystä näitä en saanut useinkaan kotiin. 

Oli siis juhlapäivä, jos ja kun lakuja harvakseltaan sai ja siitä tulikin mieleen nämä Fazerin uudet tyylikkäät lakritsit uusine makuineen. Keltainen pakettini sisältää sitruunanmakuisia täytelakritsipatukoita, kerrassaan herkullisia lakuja raikkaalla täytteellä. Ulkoasultaan kauniit lakritsipakkaukset ovat kiinnittäneet huomioni jo useaan otteeseen kaupassa. Rasia herkullisine sisältöineen onkin loistava vieminen lahjaksi vaikka kukkien kera. Kunnon tyyliniekat pukeutuvat tietysti lahjansa kanssa sävy sävyyn. 

Viikonloppuna juhlitaan siskontytön syntymäpäiviä ja tämä täti laittaa kukkamekon päälleen ja kainaloon nappaan laatikon tyylikkäitä herkkuja. 

Instagramin puolella on käynnissä herkullinen kisa, jossa voit voittaa ihania tuotepalkintoja. Minä inspiroiduin kukkamekkoni kanssa kovin näistä Fazerin lakuista, miten te? Lataa kuva instaan ja tägää se #fazerlakritsi @fazersuomi

Kisa on käynnissä 7.9.-7.10 välisenä aikana. Jaossa 10 kappaletta Fazer Lakritsi -tuotepalkintoja!

/dress from Zara, heels from Michael Kors

Kommentit

S - beauty of life (Ei varmistettu) http://www.beautyoflife.fi

Aivan ihana tuo alin kuva <3

Coco
Coco Sweet Dreams

Kiitos. Sitruunat ovat kiva väripilkku. :D

Lartsa (Ei varmistettu)

Voi jestas, miten kaunis olet! Saat kaikki vaatteet näyttämään niin hyvältä! :)

Coco
Coco Sweet Dreams

Voi jestas Lartsa, paljon kiitoksia! Niin pelastit mun päivän. <3 <3 

Kommentoi