Lemon Soda Float

Coco Sweet Dreams

Kaupallinen yhteistyö: Pingviini

Ennen pirtelöä oli jäätelösooda. Muistelen nauttineeni tätä juomaa viimeiksi lukioikäisenä kesähelteellä Ruisrockin aikoihin ja nyt vuosikymmenen jälkeen muistin tämän herkun taas Pingviini-jäätelöyhteistyön myötä. Jäätelösooda, joka koostuu jäätelöstä ja hiilihapollisesta juomasta tulee alkujaan amerikasta ja sen tiedetään kehittäneen Robet M. Green noin 150 vuotta sitten. Vanhempi ikäpolvi kertoo, että ainut oikea yhdistelmä jäätelösoodassa olisi sitruunalimonadi ja vaniljajäätelö, joten tätä halusin lähteä testaamaan. Jäätelösoodan ohje on perin yksinkertainen:

Lemon Soda Float

Vaniljajäätelöä 

Sitruunasooda sitruunalimonaadia

Kahmaise yhden litran Pingviini vaniljajäätelöstä kaksi palloa jäätelöä lasiin ja valuta päälle pullosta sitruunalimua. Jäätelö kuohuaa ilmavaksi vaahdoksi ja koko komeus on valmis nautittavaksi.

Yksinkertainen klassikko vaikka jälkiruokapöytään. Täyteläiset Pingviini-jäätelöt valmistetaan Turengissa suomalaisella työvoimalla, suomalaisista raaka-aineista suomalaisille kuluttajille. Merkiksi kotimaisuudesta jokaisen Pingviini-tuotteen kylkeä komistaa Avainlippu-tunnus. Lisää herkullisia jäätelöreseptejä löydät täältä.

Jäätelösooda on yksinkertaisimmista yksinkertaisin jälkiruoka ja nopea valmistaa. Klassikot toimii aina ja niihin kannattaa luottaa. Tämän herkun valmistamiseen meni pari minuuttia, mutta maut olivat täydelliset kaikessa yksinkertaisuudessaan. Näyttää vahvasti siltä, että tätä tarjoillaan Ystävänpäivän illallisella täällä meikkiksen luona.

Erittäin suuri suositus. <3

Kommentit

sooda__ (Ei varmistettu)

kivat kuvat tässä postauksessa. erityisesti tuo, jossa on lusikka pystyssä jäätelöpaketissa, ihanan talvinen. mutta jotenkin tuo mustavalkoinen kuva pysäytti hyvän kuvaflown. kun se on ainoa mustavalkokuva tässä postauksessa ja sävyiltäänkin aika tunkkainen, niin ei voinut olla ajattelematta, että paketin ulkonäkö ei ole mieleesi ja sitä yritettiin häivyttää, mutta se oli pakko kuitenkin julkaista, koska kyseessä on yhteistyöpostaus. mun mielestä arkinen sininen jäätelöpaketti fancyllä marmoripöydällä kuvattuna näyttäisi mageelta. ja tässä oli muutenkin niin säästeliäästi värejä, kirkas keltainen ja vihreä, niin kirkas sininen olisi sopinut hienosti.

Coco
Coco Sweet Dreams

Kiitos mielipiteestä! :) 

anon (Ei varmistettu)

FloAt? Did you mean to say soda floAt?

Anyways, which self tanner are you using?
I recommend to mix it with normal body lotion to avoid the Trump vibes.

Lovely shoes, btw!

Coco
Coco Sweet Dreams

Very much yes.... thanks for the correction. <3

At the moment I don't use any self tanner. Maybe it looks like it bc I've add some contrast to the pictures. Avoiding Trump anyways ;)

Vierailija (Ei varmistettu)

Tätä lukiessa mieleeni tuli lapsuuden salainen herkkuni kun söin vaniljajäätelöä ja kaadoin lasista vähän cokista joukkoon.

Kommentoi