Lempiasu just ny

Coco Sweet Dreams

Joistain asuista tai asusteista ei pääse yli eikä ympäri, en minä ainakaan. Voisin kipsutella ikivanhoilla H&M:n mustilla nyöritetyillä korkokengillä päivittäin, ne ovat oikeasti mukavat! Mustia flare-farkkuja olen käyttänyt keväästä saakka melkein joka päivä ja uusin ihastukseni on Isabel Marantin paita, joka on sopivan boheemi hapsuineen päivineen. Ajattelin hillua kesäillat suurin piirtein tälläisessä asussa. 

Sisustuspuolella sametti kiehtoo edelleen, pidän vieläkin noita tangerinen-värisiä koristetyynyjä takkahuoneessa. Iloinen väri.

/Flare jeans from Bik Bok, heels from H&M, Fringed V-neck top from Isabel Marant, evil eye wristlet from Turkey 

 

 

 

Kommentit

Gia / Coffee Table Diary (Ei varmistettu) http://coffeetablediary.com

Inspiroivia juttuja! <3 Nuo samat samettityynyt löytyy meiltäkin ja kuuluu ihan suosikkeihin.

Coco
Coco Sweet Dreams

Kiitos suuresti! :) samettityynyt ovat kyllä niin kauniita, haaveilen yllättäen myös myrskynsinisistä ja ehkäpä metsänvihreistä <3

Toimitus
Toimitus

Miten se onkaan niin, että talven mittaan sitä miettii. että "ah, kun pääsen kesällä käyttämään tätä ja tätä ja tätäkin vaatetta", ja sitten kuitenkin viettää koko kesän siinä yhdessä lemppariasussa. :) Ihanalta näyttää. -Laura-

Coco
Coco Sweet Dreams

Hah, no niinpä! :D

A.E.A (Ei varmistettu) http://www.unionoffood.com

Hienoja palasia, kiitos. Taidat olla ihan hullaantunut marmorista (itsekin olen:)), onko noi yhä niitä laattoja vai onko marmorilattiaa ilmestynyt johonkin? Tulispa se kunnon helle niin itsekin voisin laittaa jonkun niistä kesän luottoasuista (bikinit, kelpais ihan itsestään). Mulla on nyt jotenkin sellainen olo, että voisin laittaa koko syksyn garderoobin päälle, ei ole yhtään summer style feeling. What's a girl to do?

Coco
Coco Sweet Dreams

No jooh, todellakin. Itseasiassa ladoin vaan laattoja lattialle ja funtsin, miltä meidän koti näyttäisi. Porraskuva on hotellista, se on vaan ns. täytekuva. ;) Eli toistaiseksi marmoria ei ole ilmestynyt minnekään pysyvästi. 

Samaa toivon minäkin, kunnon helteet kehiin, niitä on niin odotettu! Stay strong girl! :)

Vierailija (Ei varmistettu)

Ahh, tykkään sun asupostauksista!! Mielestäni sulla on yksinkertainen, mutta samalla niin viehättävän erilainen pukeutumistyyli :)

-M-

Coco
Coco Sweet Dreams

Voi et, ihana olet ja kiva kuulla, että pystyn jotenkin erottumaan joukosta. :) Tack. <3

ACat Heini (Ei varmistettu)

Paluu Juhannuksen jälkeen arkeen....

Kivoja ja tyylikkäitä kuvia, kuten aina Sinun Tyyliä.
HYMY. Tykkään.

Etenkin Kivat korkkarit ja Ihana yksinkertainen paita.
TRENDI. Tyynyn malli on myös minulla käytössä. Kiva.
Marmoriportaat. Kivat. Tykkään.
Minne teille Marmorit tuli Sauna-osastolle vai?

Kommentoi