Lempijuttuja jouluksi

Coco Sweet Dreams

 

Joulufanina olen jo funtsinut joululahjoja hyvissä ajoin pikkupoikani tapaan. Poikani on ympyröinyt jokaisesta postista tulleesta lahjakuvastosta leluja, joita hän toivoisi. Ihmettelee, miksi tonttu tuo jatkuvasti uusia kuvastoja - on kuulema aika rankkaa hommaa toi ympyröinti. Joka ilta poju kerää lelukuvastot ja laittaa ne kauniisti tyynyn alle, on siellä turvassa.

Mitä kello on? -kysyn tätä usein ja kadotan ajantajuni monta kertaa päivässä. Tykkään muuten nykyään taas hopeasta, se on väreistä se klassisin ja tuntuu, että muita metallivärejä tulee joka tuutista. Ennustan, että hopea tulee pian ryminällä takaisin muotiin. Finnish Design Shop - Georg Jensen

Asplundin marmorinen leikkuulauta - ihana! Asplund -kauppa on niin inspiroiva ja olin tosi immarreltu, kun he viime kerralla muistivat minut, vaikka viime kertaisesta vierailustani on jo aikaa. Olen se tyttö, jolla on valkoinen kamera. Asplund - Marble breadboard

Aika monen mutkan kautta törmäsin ehkä johonkin ylisöpöön.  Kauniin mallisia uikkareita ja bikineitä, joissa on ihastuttavia eläimiä ja lumoavia maisemia. We Are Handsome - The Calypso bikini

Päähäni on pinttynyt asukokonaisuus. Kevät, saappaat ja kontrastina silkkinen kukkamekko. Hope - boots

Olen aurinkolasifriikki. Niitä on helppo ostaa ja asuun kuin asuun saa jännitystä. Satoi tai paistoin, minulla on aina aurinkolasit. Triwa - Ivory Henry

Mieltymykseni kauniisiin hengareihin on loputon, tämäkin hopeisena. Hopea näyttää niin hyvältä juuri nyt. Nomess - Alu Hangers

Olisi kiinnostavaa kuulla mitä te toivotte joululahjaksi, nähdään kommenttiboksissa! :)

/What do you want for Christmas this year?

Kommentit

Tove (Ei varmistettu)

Aivan ihania kaikki! Kiitos vinkeistä, noista nettikaupoista ehkä muutama tuote päätyy omallekin listalle :)

Coco
Coco Sweet Dreams

Kiva kuulla, mä tykkään niin paljon.

aurapursi (Ei varmistettu) http://auranseikkailut.blogspot.com

Ihana toi biksujen yläosa! Ottaisin noista myöski arskat, hih :)

Just kirjoitin joulupukille, että toivon uudet paksut, tummanharmaat lakanat! Merkki ja matsku vielä visioimatta, mutta värimaailma on jo selvä!! ;)

Coco
Coco Sweet Dreams

Minäkin tykkäilen enemmän biksujen yläosasta. :)

Balmuirilla ois muuten tosi kivat lakanat: https://stockmann.com/p/fi/Balmuir-Pellavapussilakana/240581/31703?itemId=238548

aurapursi (Ei varmistettu) http://auranseikkailut.blogspot.com

Oih, täydelliset! Ja väri!

Täytynee kirjoittaa joulupukille (tai muorille), jotta tietää mitä toivoisin omaan pakettiini ;)

Meeri (Ei varmistettu) http://missmarysworldblog.blogspot.fi

Tuo leikkuulauta näyttää niin ihanalta!

Omallakin joululahjalistalla on täytettä keittiöön, nimittäin uusi tehosekoitin olisi tervetullut. Mielellään juuri kromin/hopeansävyisenä. On tullut ilmeisesti pyöräyteltyä smoothieita liikaa kun edellinen käytännössä kului rikki... ;)

Coco
Coco Sweet Dreams

Tehosekoitin on järkevä hankinta, sellainen monitoimikone ois kans aika ihana. :) Mun lapsuudenkodissa sellainen oli tosi kovassa käytössä. <3

Meeri (Ei varmistettu) http://missmarysworldblog.blogspot.fi

Tuo leikkuulauta näyttää niin ihanalta!

Omallakin joululahjalistalla on täytettä keittiöön, nimittäin uusi tehosekoitin olisi tervetullut. Mielellään juuri kromin/hopeansävyisenä. On tullut ilmeisesti pyöräyteltyä smoothieita liikaa kun edellinen käytännössä kului rikki... ;)

VIIRU.P (Ei varmistettu)

Heip minä tein niin että kirjoitin ( aika pitkän) listan ja annoin vanhemmilleni laitoin kaikkea tarpeellista ja muutaman turhankin asian mitä tarvitaan siitä ne voi katsoa mitä löytyy kaupasta eipähän tarvitse miettiä mitä voi ostaa ja saadaan sellaista mitä puuttuu :) ainahan sitä muka puuttuu jotain sitten alennus myynneistä voi itse hankkia jotain. Mutta haluan itelle ehdottomasti tuon leikkuulaudan se koodin hayn olis aivan ihana mutta ehkä pikkasen kova hinta meikäläiselle :) olis kiva myös tietää miten ajattelit laittaa teidän kotia jouluksi vinkkejä kaivataan itse en tiedä mihin suuntaan menis :)

Coco
Coco Sweet Dreams

Ihana Viiru. :) Marmoriset jutut on niin kivoja, voit vaikka hommata edullisesti sellaisen ison marmorisen laatan, meillä on sellainen vähän pienempi keittiössä. 

Mun täytyy yrittää viikonloppuna laittaa vähän joulutunnelmaa kotiin... Varmaan aika pelkistettujä juttuja laitan. Joulun aika on niin ihanaa. :)

xHenna (Ei varmistettu)

Ihania toiveita!

Nythän alkaakin olla se aika, että tuttavat alkavat kysellä toiveita, joten pitääkin alkaa asiaa pohtimaan. Ensimmäisenä tulee mieleen spa-lahjakortti tai lahjakortti kenkäostoksille. Myös uusi juomapullo sporttailuun olisi tarpeen!

Tasaraita

Joululahjalistallani on Kubus-kynttelikkö mustana. Se on jo vuosia pyörinyt mielessä ja nyt olisi ehkä aika toivoa sitä.

Toivon myös personal trainer-pakettia. Olen useita kertoja treenannut trainerin kanssa ja voi pojat että siitä saa niin paljon enemmän irti kun joku piiskaa ja kannustaa sekä tekee ohjelmat jolloin treeniin saa enemmän vaihtelua.

Meillekin tarvittaisiin uusia leikkuulautoja ja tuo marmorinen on niin ihana mutta keittiössä on jo marmoria seinällä niin taidan kallistua johonkin muuhun. Ettei mene överiksi sen marmorin kanssa. :)

HelenaK
All things soft & sweet

Voi että, tosi usein menee sisustusmaku yksiin kanssasi :) Nyt olen metsästänyt House Doctorin marmorista leikkuulautaa (http://www.housedoctor.dk/-/kitchen/cutting-board/Fr0800) mutta sitä on saatavilla vasta joulun jälkeen seuraavan kerran :( Hyvin samanlaiselta näyttää toi Asplundin. Kivoja valintoja muutenkin joululahjatoiveissasi!

Kommentoi